Witloft
WITLOFT is een ambachtelijke schortenlijn, ontstaan in 2014 vanuit een liefde voor koken, BBQ-​en en meubelmaken. In een tijd waarin we terug gaan naar de basis en het ambacht weer centraal staat, biedt WITLOFT handgemaakte schorten van een hoge kwaliteit plantaardig gelooid tuigleer.

WITLOFT draagt haar liefde voor het ambacht graag overdragen en deze stoere, authentieke schorten met karakter vragen om karaktervolle gebruikers. Of je nu als barbier werkt of graag thuis een zevengangendiner in elkaar draait. Of je nu de BBQ koning onder je vrienden bent, je eigen bier brouwt of graag meubels opknapt, you name it. De schorten van WITLOFT zijn multi-​inzetbaar en voor iedereen die professioneel of juist thuis met liefde een ambacht uitvoert.
Sectie
Merk
  1. Witloft (1)
1 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 
  1. Witloft Ambachtelijk Leren Schort

    Witloft Ambachtelijk Leren Schort

    Buy
    € 139,50
    Stoer leren schort voor de avontuurlijke buitenkok. Met lussen voor je gereedschap. Beschermt kleding tegen vet en vuur. Door het gebruik van hoogwaardig tuigleer zal het schort door het dragen met de tijd een eigen karakter krijgen. Ieder schort is handgemaakt en daarom uniek. Op en top Nederlands product. Gemakkelijk instelbare hals en tailleriem maakt het schort eenvoudig instelbaar.
1 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2023 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap