Wie zijn wij

QVIST kent een aantal pijlers, waarvan QVIST Outdoor Cooking de belangrijkste is.

QVIST Outdoor Cooking© wordt gerund door een enthousiast team van mensen die met passie buiten koken. Ons doel is deze passie te delen, te laten zien dat outdoor cooking, zowel tijdens een trektocht, op vakantie als thuis, een gezellige en overheerlijke bezigheid is. Het kan bovendien vier seizoenen lang. Bij het koken op houtvuur gebruiken wij het liefst de Dutch Oven. Dit is een gietijzeren pan, met 101 mogelijkheden.
QVIST Outdoor Cooking is trots op zijn Zweedse afkomst en niet in de laatste plaats omdat Zweden het land is voor de ultieme outdoor beleving. Hier geldt het allemansrecht nog, leven met respect voor natuur en elkaar. Voor ons is deze denkwijze onlosmakelijk verbonden met Outdoor Cooking. Wij benaderen Outdoor Cooking dan ook vanuit deze Scandinavische traditie. Het koken op open vuur en het gebruik van de Dutch Oven passen daar heel goed bij. Sta dicht bij de natuur. Heb respect voor het geen je bereidt. Ga er op uit om bessen te zoeken, wat paddestoelen te verzamelen, gooi eens je hengel uit om een vis te verschalken. Werp een net uit voor een zilte vangst, om het vervolgens te roken of op andere wijze bij het vuur te bereiden. De technieken en gebruikte materialen zijn eenvoudig, ... het resultaat is geweldig. 
Enthousiast geworden over deze manier van buitenleven? We delen onze ervaring graag met je. We doen dit met het delen van informatie, aanbieden van activiteiten en een shop waar je juist datgene vindt dat je hierbij nodig hebt. Anders gezegd; we helpen je graag met raad en daad.

Blueberries

Med vänliga hälsningar,
Med vennlig hilsen,

Peter Quist

 

 

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap