Openingstijden & route

Magasin

Zweeds - Magasin [magasi:n] {zn} [o]; pakhuis, magazijn. Ons adres in Zwolle is de plek (1) voor het afhalen van je bestelling avontuurlijke buitenkookmaterialen, (2) om je onder het het genot van een kop koffie te laten voorlichten, (3) om je brander of lantaarn voor reparatie af te geven, (4) om ons aanbod in het echt te zien, want een plaatje op het scherm blijf toch maar een plaatje. Verder verzenden we vanuit Zwolle 3x per week je bestellingen.

Ceintuurbaan 15, NL-8022AW Zwolle
Coördinaten - N (noord) 52.52040 / E (oost) 06.11494

Openingstijden ( maart t/m december)  

  • De fysieke winkel is in januari en februari gesloten

 

 
Afhalen van je bestelling kan in deze periode op afspraak.

In januari en februari is het Magasin alleen op afspraak te bezoeken. We verzenden op maandag, woensdag en vrijdag. Orders voor 17.00 geplaatst worden die dagen nog verzonden.

  

SkogsStuga - The WildKitchen

Sinds najaar 2018 hebben we een eigen plek in het bos, een boshut of skogsstuga zoals we in Zweden zeggen. We noemen het The WildKitchen en hij bevindt zich op de Noordflank van de Veluwe. Hier kunnen we - helemaal in Zweedse sferen - avontuurlijk buiten koken in de praktijk brengen. Dat blijft toch het leukst. Ben jij van de partij? We ontmoeten je graag. Een beeldimpressie en adres van de SkogsStuga vind je hier. Ga naar de agenda voor het activiteiten overzicht.

Voor groepen hebben we verschillende uitdagende arrangementen. Graag tot ziens. Hej då.

Peter Quist

 
QVIST Outdoor Cooking weergeven op een grotere kaart

© 2003 - 2020 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap