Accessoires

Accessoires

De Muurikka Outdoor Bakplaat of grillpan is een legende in Scandinavië. Hele volksstammen hebben er tijdens de lange zomeravonden worstjes op geroosterd en pannenkoeken op gebakken.

Tegenwoordig biedt Muurikka een breed assortiment pannen, ketels, kookgerei en accessoires voor de outdoor kok. Naast de grillpan voor boven het vuur, kwamen er rookovens en gasbranders om ook in de achtertuin en zelfs op het balkon de Muurikka te kunnen gebruiken. Er is zelfs een elektrische variant. De Tesla onder de kookvuren (gebruik groene stroom voor het fijnste resultaat).
De verschillende branders kom je ook in de 'Buitenkeuken' tegen. Dit zijn veelzijdige units, waarop je rondom het huis, in de tuin, balkon of op het terras, je maaltijd kunt koken. En ga je op pad dan neem je de Muurikka van je 'Buitenkeuken' mee om er bij je tent je maaltje op te bereiden. Ook de 'Buitenkeuken' past bij het basis idee van Muurikka; mensen bij elkaar brengen om gezamelijk bij het vuur te genieten van een heerlijke maaltijd.

Binnenkort zullen we ook Muurikka recepten opnemen in ons Buitenkookboek. Tot die tijd vind je hier een aantal recepten.

Artikelen 1 tot 10 van 35 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. MUURIKKA Side table Muurikka 100

  MUURIKKA Side table Muurikka 100 REA!

  Buy
  € 99,00
  Massief houten werkblad voor de Muurikka 100. Per stuk aangeboden.
 2. Muurikka Finse bakplaat tas
 3. Muurikka Finse bakplaat tas
 4. MUURIKKA Hoes Muurikka set 58
 5. MUURIKKA Tas set 100
 6. MUURIKKA Grillhalster

  MUURIKKA Grillhalster

  Buy
  € 29,50
  Stevige, in hoogte instelbare, broiler om bij het kampvuur vis, vlees en groenten in te roosteren.
 7. MUURIKKA Grillhalster

  MUURIKKA Gridiron

  Buy
  € 13,75
  Stevige broiler om boven het kampvuur vis, vlees en groenten in te roosteren.
 8. MUURIKKA Deksel 44

  MUURIKKA Deksel 44

  Buy
  € 39,25
  RVS deksel voor Muurikka 48. Maakt het mogelijk gerechten langzaam te laten garen en nagaren. Het vaakst wordt hij echter voor het bakken van outdoor pizza gebruikt!
 9. MUURIKKA Deksel 58

  MUURIKKA Deksel 58

  Buy
  € 69,50
  RVS deksel voor Muurikka 58. Maakt het mogelijk gerechten langzaam te laten garen en nagaren. Het vaakst wordt hij echter voor het bakken van outdoor pizza gebruikt!
 10. MUURIKKA Deksel 78

  MUURIKKA Deksel 78

  Buy
  € 174,50
  RVS deksel voor Muurikka 78. Maakt het mogelijk gerechten langzaam te laten garen en nagaren. Het vaakst wordt hij echter voor het bakken van outdoor pizza gebruikt!
Artikelen 1 tot 10 van 35 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2022 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap