Branders

Branders

Heb je niet de mogelijkheid om op houtvuur te koken dan zijn de gas- en elektrische branders een uitkomst. De branders zijn er met verschillend vermogen en in een laag en hoog model.

Met de gasbranders kan je zelfs op het balkon, in het park en alle kampeerterreinen met je Muurikka uit de voeten. Er is zelfs een elektrische variant. De Tesla onder de kookvuren (gebruik groene stroom voor het fijnste resultaat).
De verschillende branders kom je ook in de 'Buitenkeuken' tegen. De Buitenkeuken, of Sommarkök, is een veelzijdige unit, waarop je rondom het huis, in de tuin, balkon of op het terras, je maaltijd kunt koken. En ga je op pad dan neem je de Muurikka van je 'Buitenkeuken' mee om er bij je tent je maaltje op te bereiden. Ook de 'Buitenkeuken' past bij het basis idee van Muurikka; Breng mensen bij elkaar om gezamenlijk bij het vuur te genieten van een heerlijke maaltijd.

Binnenkort zullen we ook Muurikka recepten opnemen in ons Buitenkookboek. Tot die tijd vind je hier een aantal recepten.

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap