Outdoor Grillplaat

Outdoor Grillplaat

De Muurikka Outdoor Grillplaat is een legende in Scandinavië. Hele volksstammen hebben er tijdens de lange zomeravonden worstjes op geroosterd en pannenkoeken op gebakken.

De Outdoor Grillplaat is er in 6 maten; van 26 cm tot wel een meter. Daarnaast is er ook een Wokmodel en een tweezijdig te gebruiken gietijzeren variant.
De meeste grillplaten zijn met of zonder pootjes te gebruiken. Zonder pootjes zet je de plaat op een rooster of een paar stenen in het vuur. Je kunt de plaat uiteraard ook ook op een brander plaatsen.

Binnenkort zullen we ook Muurikka recepten opnemen in ons Buitenkookboek. Tot die tijd vind je hier een aantal recepten.

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. MUURIKKA Finse gietijzeren grillplaat 42

  MUURIKKA Finse gietijzeren griddle 42

  Buy
  € 68,50
  Mooie tweezijdig te gebruiken grillplaat. Heeft gladde en geribbelde kant. Geschikt voor open vuur en verschillende branders.
 2. MUURIKKA Finse gietijzeren paella pan 42

  MUURIKKA Finse gietijzeren paella pan 42

  Buy
  € 68,50
  Flinke griddle voor bijvoorbeeld paella. Geschikt voor open vuur en verschillende branders.
 3. MUURIKKA Finse pancake iron 42

  MUURIKKA Finse pancake iron 42

  Buy
  € 68,50
  Mooie grillplaat waarop je gelijktijdig 7 pannenkoekjes bakt. Geschikt voor houtvuur, houtkachel, brander en fornuis (inductie).
 4. MUURIKKA Leisku 26

  MUURIKKA Leisku 26

  Buy
  € 36,50
  Bereid vis, vlees en groenten, bak plat brood direct boven het open vuur op deze outdoor grillplaat met handvat of Leisku. De grillplaat (diameter 26 cm.) met klapbaar handvat komt incl. stevige foedraal. Geschikt voor 1 - 2 personen.
 5. Muurikka Finse bakplaat

  MUURIKKA Finse grillplaat 32

  Buy
  € 40,50
  Bereid vis, vlees en groenten, bak plat brood direct boven het open vuur op deze outdoor grillplaat of Muurikka, want merknaam werd soortnaam. De kleinste outdoor grillplaat (diameter 32 cm.) in het assortiment. Geschikt voor 2 - 3 personen.

  Incl. Stevige tas met draagbanden.

 6. Muurikka Finse bakplaat

  MUURIKKA Finse grillplaat 48+

  Buy
  € 59,50
  Bereid vis, vlees en groenten, bak plat brood direct boven het open vuur op deze outdoor grillplaat of Muurikka, want merknaam werd soortnaam. De grillplaat (diameter 48 cm.) staat op drie afneembare poten (22 cm.). Geschikt voor 3 - 4 personen.

  Incl. drie afneembare poten.

 7. Muurikka Finse bakplaat

  MUURIKKA Finse grillplaat 48

  Buy
  € 59,50
  Bereid vis, vlees en groenten, bak plat brood direct boven het open vuur op deze outdoor grillplaat of Muurikka, want merknaam werd soortnaam. De grillplaat (diameter 48 cm.) plaats je eenvoudig op een vuurplaats of een paar stenen boven een vuurtje. De Muurikka combineert ook mooi met gasbrander D-300 met lage of hoge poten. Geschikt voor 3 - 4 personen.

  Incl. Stevige tas met draagbanden.

 8. Muurikka Finse bakplaat

  MUURIKKA Finse grillplaat 58+

  Buy
  € 94,50
  Bereid vis, vlees en groenten, bak plat brood direct boven het open vuur op deze outdoor grillplaat of Muurikka, want merknaam werd soortnaam. De grillplaat (diameter 58 cm.) staat op drie afneembare poten (22 cm.). Hij maakt het eenvoudig om voor groepen te koken. Geschikt voor 4 - 6 personen.

  Incl. drie afneembare poten.

 9. Muurikka Finse bakplaat

  MUURIKKA Finse grillplaat 58

  Buy
  € 94,50
  Bereid vis, vlees en groenten, bak plat brood direct boven het open vuur op deze outdoor grillplaat of Muurikka, want merknaam werd soortnaam. De grillplaat (diameter 58 cm.) plaats je eenvoudig boven een vuurplaats of op een paar stenen boven een vuurtje. De Muurikka combineert ook mooi met gasbrander D-400 met lage of hoge poten. Hij maakt het eenvoudig om voor groepen te koken. Geschikt voor 4 - 6 personen.

  Incl. Stevige tas met draagbanden.

 10. Muurikka Finse bakplaat

  MUURIKKA Finse grillplaat 78+

  Buy
  € 164,50
  Bereid vis, vlees en groenten, bak plat brood direct boven het open vuur op deze outdoor grillplaat of Muurikka, want merknaam werd soortnaam. De grillplaat (diameter 78 cm.) staat op drie afneembare poten (22 cm.). Hij maakt het eenvoudig om voor grotere groepen rond te koken. Geschikt voor 6 - 8 personen.

  Incl. drie afneembare poten.

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2022 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap