Outdoor Grillplaat

Outdoor Grillplaat

De Muurikka Outdoor Grillplaat is een legende in Scandinavië. Hele volksstammen hebben er tijdens de lange zomeravonden worstjes op geroosterd en pannenkoeken op gebakken.

De Outdoor Grillplaat is er in 6 maten; van 26 cm tot wel een meter. Daarnaast is er ook een Wokmodel en een tweezijdig te gebruiken gietijzeren variant.
De meeste grillplaten zijn met of zonder pootjes te gebruiken. Zonder pootjes zet je de plaat op een rooster of een paar stenen in het vuur. Je kunt de plaat uiteraard ook ook op een brander plaatsen.

Binnenkort zullen we ook Muurikka recepten opnemen in ons Buitenkookboek. Tot die tijd vind je hier een aantal recepten.

Artikelen 11 tot 14 van 14 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. MUURIKKA Finse grillplaat 100

  MUURIKKA Finse grillplaat 100

  Buy
  € 725,00
  Bereid vis, vlees en groenten, bak plat brood direct op deze enorme outdoor grillplaat of Muurikka, want merknaam werd soortnaam. De grillplaat (diameter 100 cm.) staat op drie afneembare hoge poten. Inclusief windscherm en bevestigingspunten voor een gasbrander. Ideaal voor Outdoor Catering. Voor dit artikel geldt een toeslag op de verzendkosten. Selecteer pallettransport wanneer je wilt dat we dit artikel verzenden.
 2. MUURIKKA Finse Wok+

  MUURIKKA Finse Wok+

  Buy
  € 97,50
  Niet alleen een mooie pan om boven het open vuur in te wokken,maar ook voor een vissoep op het strand bijvoorbeeld. De wok (diameter 43 cm.) staat op drie afneembare poten (22 cm.).

  Incl. drie afneembare poten.

 3. MUURIKKA Wok

  MUURIKKA Finse Wok

  Buy
  € 97,50
  Niet alleen een mooie pan om boven het open vuur in te wokken,maar ook voor een vissoep op het strand bijvoorbeeld.

  Incl. Stevige tas met draagbanden.

 4. MUURIKKA Jägare stekpanna

  MUURIKKA Jägare stekpanna

  Buy
  € 18,75
  Mooie plaatstalen koekenpan voor op het open vuur. Een steel maak je er zelf bij van een tak die ter plekke voor handen is. Een gebakken eitje smaakt nooit meer hetzelfde. Geschikt voor 1 - 2 personen.
Artikelen 11 tot 14 van 14 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2021 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap