Grillplaat & ijzers

Grillplaat & ijzers

De Muurikka Outdoor Grillplaat is een legende in Scandinavië. Hele volksstammen hebben er tijdens de lange zomeravonden worstjes op geroosterd en pannenkoeken op gebakken.

De Outdoor Grillplaat is er in 6 maten; van 26 cm tot wel een meter. Daarnaast is er ook een Wokmodel en een tweezijdig te gebruiken gietijzeren variant.
De meeste grillplaten zijn met of zonder pootjes te gebruiken. Zonder pootjes zet je de plaat op een rooster of een paar stenen in het vuur. Je kunt de plaat uiteraard ook ook op een brander plaatsen.

Binnenkort zullen we ook Muurikka recepten opnemen in ons Buitenkookboek. Tot die tijd vind je hier een aantal recepten.

Artikelen 11 tot 16 van 16 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
  1. Muurikka Finse bakplaat

    MUURIKKA Finse grillplaat 58

    Buy
    € 94,50
    Bereid vis, vlees en groenten, bak plat brood direct boven het open vuur op deze outdoor grillplaat of Muurikka, want merknaam werd soortnaam. De grillplaat (diameter 58 cm.) plaats je eenvoudig boven een vuurplaats of op een paar stenen boven een vuurtje. De Muurikka combineert ook mooi met gasbrander D-400 met lage of hoge poten. Hij maakt het eenvoudig om voor groepen te koken. Geschikt voor 4 - 6 personen.

    Incl. Stevige tas met draagbanden.

  2. Muurikka Finse bakplaat

    MUURIKKA Finse grillplaat 78+

    Buy
    € 174,50
    Bereid vis, vlees en groenten, bak plat brood direct boven het open vuur op deze outdoor grillplaat of Muurikka, want merknaam werd soortnaam. De grillplaat (diameter 78 cm.) staat op drie afneembare poten (22 cm.). Hij maakt het eenvoudig om voor grotere groepen rond te koken. Geschikt voor 6 - 8 personen.

    Incl. drie afneembare poten.

  3. MUURIKKA Finse grillplaat 100 REA!

    MUURIKKA Finse grillplaat 100 REA!

    Buy
    € 725,00
    Bereid vis, vlees en groenten, bak plat brood direct op deze enorme outdoor grillplaat of Muurikka, want merknaam werd soortnaam. De grillplaat (diameter 100 cm.) staat op drie afneembare hoge poten. Inclusief windscherm en bevestigingspunten voor een gasbrander. Ideaal voor Outdoor Catering. Voor dit artikel geldt een toeslag op de verzendkosten. Selecteer pallettransport wanneer je wilt dat we dit artikel verzenden.
  4. MUURIKKA Finse Wok+

    MUURIKKA Finse Wok+ REA!

    Buy
    € 97,50
    Niet alleen een mooie pan om boven het open vuur in te wokken,maar ook voor een vissoep op het strand bijvoorbeeld. De wok (diameter 43 cm.) staat op drie afneembare poten (22 cm.).

    Incl. drie afneembare poten.

  5. MUURIKKA Wok

    MUURIKKA Finse Wok REA!

    Buy
    € 97,50
    Niet alleen een mooie pan om boven het open vuur in te wokken,maar ook voor een vissoep op het strand bijvoorbeeld.

    Incl. Stevige tas met draagbanden.

  6. MUURIKKA Jägare stekpanna

    MUURIKKA Jägare stekpanna

    Buy
    € 22,54
    Mooie plaatstalen koekenpan voor op het open vuur. Een steel maak je er zelf bij van een tak die ter plekke voor handen is. Een gebakken eitje smaakt nooit meer hetzelfde. Geschikt voor 1 - 2 personen.
Artikelen 11 tot 16 van 16 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap