Coleman

In 1901 begon een jonge man met ondernemingsgeest en een geweldig idee in Wichita, Kansas met het fabriceren van lantaarns. Meer dan een eeuw later vormt diezelfde geest, in combinatie met vindingrijkheid, nog steeds de motor van het bedrijf. Coleman® begon met inspiratie en het bedrijf heeft zich sindsdien continu verder ontwikkeld en dankzij innovaties de manier waarop mensen van het buitenleven genieten voor altijd veranderd.

Wij delen uw passie Het buitenleven is onze passie en daarom zijn onze producten altijd geïnspireerd op wat dat buitenleven te bieden heeft. Wij stimuleren mensen wereldwijd om het buitenleven te gaan ontdekken en dat vormt dan ook het fundament van onze manier van denken.

Artikelen 1 tot 10 van 144 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Coleman Bottle Opener

  Coleman Bottle Opener

  Buy
  € 16,50
  Retro flessenopener om op je koelbox of kampkist te schroeven. Misstaat ook thuis niet.
 2. Coleman Camp Oven

  Coleman Camp Oven

  Buy
  € 87,75

  De enige echte Camp Oven. Ideaal voor de actieve kampeerder, visser, moestuinier, gewoon iedereen die van het buitenleven houdt. Past op de benzinebranders van Coleman. Kan echter ook op het gas(fornuis) gebruikt worden. Met thermometer in het deurtje. Inclusief rooster.

 3. Non-Stick Waffle Iron

  Coleman Non-Stick Waffle Iron

  Buy
  € 29,50
  Aluminium wafelijzer voor boven brander, fornuis of kampvuur.
 4. Coleman Skillet 10

  Coleman Skillet 10

  Buy
  € 22,50
  Mooi vormgegeven skillet met extra greep en tweezijdige druprand. Deksel van Dutch Oven Beaver past mooi op deze skillet. Coleman logo aan de onderzijde. Daardoor niet geschikt voor inductie.

 5. Coleman Pump Repair Kit

  Coleman 400A5201

  Buy
  € 13,50
  Pomp reparatie Kit kort (PRKS) voor de oudere modellen die nog een blikken kapje en veer hebben. O.a. geschikt voor de Coleman branders m.u.v. de twee- en driepitters en de Coleman CL 222.
 6. Coleman Sportster CS 533

  Coleman Sportster II Unleaded 533

  Buy
  € 149,50
  Stevige brander met extra brede basis. Brandt op Coleman Fuel, Primus Powerfuel en loodvrije benzine.Compleet met carry case.
 7. Coleman Sportster CS 533

  Coleman Sportster CS 533

  Buy
  € 129,50
  Stevige brander met extra brede basis. Ideaal voor fietskampeerders. Brand op Coleman Fuel en loodvrije benzine.Compleet met Coleman filter trechter.
 8. Coleman Camp Stove CS 424

  Coleman Camp Stove CS 424

  Buy
  € 205,00
  Compacte kofferbrander van Coleman. Voor een kampeerleven lang buiten koken. Brandt op Coleman Fuel, Primus Powerfuel, Aspen 4T en loodvrije benzine.
 9. Coleman pakking

  Coleman 118D6201

  Buy
  € 5,25
  Grafiet pakking voor de verschillende Coleman brandstof kraanstellen.
 10. Coleman pomp vet

  Coleman pomp vet

  Buy
  Coleman Pump Lube assists in creating an air tight seal inside of the pump in gas lanterns. Inside the pump is a leather or neoprene pump cup; the pump cup needs to be coated in lubricant in order to seal it effectively. • Creates air tight seal • Allows pump to work smoothly and push air into the tank properly • Should be used on your stove and lantern at least twice a year
Artikelen 1 tot 10 van 144 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2023 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap