Swanndri
Het vroege Nieuw-Zeeland kende extreme weersomstandigheden die de mens tekenden tegen de elementen. Pioniers werkten onbeschermd in extremen van koude en hitte; overgeleverd aan een onbekend, onherbergzaam terrein. Op maat gemaakte jassen en linnen overhemden waren gewoonweg niet geschikt, voor een land waar mannen echt hun mouwen voor op moesten stropen. De harde en ruwe werkomstandigheden vroegen om een nieuw soort kleding: één die bescherming gaf, praktisch was en bovenal veiligheid met bewegingsvrijheid combineerde. De doorbraak kwam van een kleine stadskleermaker. Terwijl zijn oorspronkelijke idee door de tijden heen is ontwikkeld, blijft de essentie van de allereerste Swanndri® bestaan. Geboorte van een legende In 1913 was William Broome, een kleermaker uit Taranaki, de eerste om een wollen overhemd te combineren met zijn geheime methode om kleding waterdicht te maken. Het resultaat was de allereerste Swanndri. Zijn prestatie was zó indrukwekkend, dat toen de Swanndri-fakkel werd overgedragen in de jaren vijftig, er alleen kleine aanpassingen nodig waren om de iconische 103 Bush Shirt van heden ten dage te produceren naar het oorspronkelijke ontwerp van William Broome. Bijna 100 jaar later blijft Swanndri de grenzen verkennen – het leveren van kleding die de uitdagingen van Moeder Natuur aankan.
Sectie
Merk
 1. Swanndri (2)
2 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Swanndri Original Hooded Bushshirt

  Swanndri Original Hooded Bushshirt REA!

  Buy

  Normale prijs: € 199,00

  Speciale prijs € 99,00

  Hier is het allemaal mee begonnen. Gemaakt van zware kwaliteit 450 g. / m2 vervilte Purewool. Volkomen geruisloos, nagenoeg waterdicht, ademend en biedt een uitstekende bewegingsvrijheid. Een vonk van het kampvuur zal er geen gat in maken.
 2. Swanndri Ranger Shirt

  Swanndri Ranger Shirt REA!

  Buy

  Normale prijs: € 119,00

  Speciale prijs € 79,00

  Wanneer je wel de warmte wilt, maar niet een jas wilt dragen. Gemaakt van duurzame 365 g. / m2 woven Purewool. Het shirt heeft een halssluiting met rits en twee borstzakken. Heerlijk om zo van binnen naar buiten te lopen. Ook in buiig weer een fijn shirt. Naast de hier aangeboden designs hebben we ook Three Stars, Kaki / Groen geblokt en Scotch nog in XL voorradig.
2 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2019 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap