Maandag
Maandag meubels ontwerpt en ontwikkelt producten met een glimlach. Echt waardevol worden de producten door de sociale activiteit die jij ermee onderneemt. De gezamenlijke herinnering die ontstaat, maakt jouw wereld een beetje mooier...
3 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Maandag Prairie kampvuur REA!

  Maandag Prairie kampvuur REA!

  Buy

  Normale prijs: € 122,50

  Speciale prijs € 95,00

  Na een dag jagen heb je natuurlijk behoefte aan een mooi vuur. Zo kom je na een drukke dag weer tot rust. Rond het vuur is warmte, kun je stoere verhalen vertellen en het houdt de wilde dieren op afstand. Het Prairie kampvuur van Maandag meubels is een schot in de roos. De vorm geeft aan waar je houtblokken goed liggen. Het kampvuur staat op pootjes en is gemaakt van cortenstaal en blijft dus lang goed onder de sterrenhemel.
 2. Maandag Prairie pan REA!

  Maandag Prairie pan REA!

  Buy

  Normale prijs: € 95,00

  Speciale prijs € 65,00

  Met de Prairie pan van Maandag meubels grill je maal wel heel handig boven een vuurtje. Het rooster in de bodem van de pan zorgt voor directe warmte. Je vlees braadt mooi bruin en je blik soep staat stevig op het vuur. Met het lederen handvat kun je de pan verplaatsen en de worstjes makkelijk op je bord leggen.
 3. Maandag Bosbank REA!

  Maandag Bosbank REA!

  Buy

  Normale prijs: € 67,50

  Speciale prijs € 50,00

  Op je eigen stukje bosgrond geniet je dubbel zo veel van de frisse boslucht, fluitende vogels en ruisende wind door de bomen. Je kunt heerlijk ontspannen in het bos, maar onderhoud is ook nodig. Stoere mannen en vrouwen zagen af en toe zelf een boom om en geven zo ruimte aan jongere en gezonde bomen. Met de oogst van eigen grond maak je makkelijk een bosbank.
3 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2019 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap