Snow Peak

"It is a great honor to experience and enjoy the richness of nature, finding that when we experience the natural world we find happiness and a sense of fulfillment."

Het verhaal van Snow Peak begon in 1958, toen Yukio Yamai, een bevlogen bergbeklimmer de knoop doorhaakte en zijn onvrede over de kwaliteit van beschikbare outdoor materialen omzette in een drive om aan te tonen dat het veel beter kan. Het ontbrak naar zijn mening aan producten die bijdragen aan een pure natuurbeleving tijdens je trektochten. Sterker nog wat er was deed afbreuk aan deze beleving. Om die reden startte hij Snow Peak. Hij ging terug naar de basis en zocht naar de synergie tussen duurzaamheid, vormgeving en gebruiksgemak.

Yukio Yamai werkte en leefde in Sanjo City, Chetsu regio in het gewest Niigata. De stad staat bekent als 'hardware town'. Een bergketen met sneeuwbedekte pieken vormen de natuurlijke grens tussen het gewest Niigata en Fukushima. De vallei wordt door visrijke stromen en rivieren, die hun weg naar de Japanse zee zoeken, doorkruisd.
De overdadige natuur is de bron voor de interesse in het buitenleven voor de mensen die hier wonen en werken. Het is ook de plek die Yukio inspireerde en tot op de dag van vandaag de plek die Snow Peak inspireert in hun streven naar volkomen perfectie in vormgeving, gebruiksgemak en duurzaamheid. Snow Peak bewijst al jaren dat deze drie goed samengaan. Met haar producten zet zij aan tot een duurame natuurbeleving en gaat er vanuit dat haar producten meer dan één kampeerleven mee gaan.

Dit wordt ook mooi geïllustreerd door wat wij regelmatig in ons Outdoor Cooking Centre horen;" Wij lenen liever eerst één of twee seizoenen de materialen van vrienden om vervolgens bijv. een tafel van Snow Peak te kopen dan dat we de eerste de beste tafel kopen die misschien twee of drie seizoenen meegaat ."

Ons assortiment 2024 komt  binnenkort online. Ben je op zoek naar SnowPeak items die je niet in ons overzicht ziet staan of niet op voorraad zijn? Geef het door! We kunnen je de prijs noemen en desgewenst voor je bestellen. SnowPeak belevert ons 6x per jaar.

Artikelen 1 tot 10 van 119 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Snow Peak Micro Dutch Oven Pot CS-501

  Snow Peak Micro Dutch Oven Pot

  Buy
  De Micro Dutch Oven Pot (CS-501) van Snow Peak is een eenvoudig, klein maar veelzijdig potje. Een product met een lange geschiedenis en resultaat van traditioneel vakmanschap.
 2. Snow Peak Micro Dutch Oven Capsule CS-502

  Snow Peak Micro Dutch Oven Capsule

  Buy
  De Micro Dutch Oven Capsule (CS-502) van Snow Peak is een eenvoudig, klein maar veelzijdig potje. Handig voor vis en vleesgerechtjes. Een product met een lange geschiedenis en resultaat van traditioneel vakmanschap.
 3. Snow Peak Micro Oval CS-503

  Snow Peak Micro Oval

  Buy
  De Micro Oval Dutch Oven (CS-503) van Snow Peak is een mooi vormgegeven, klein maar veelzijdig potje. Handig voor vis en vleesgerechtjes. Een product met een lange geschiedenis en resultaat van traditioneel vakmanschap. Gemaakt in de Iwate regio (Japan).
 4. Snow Peak Duo Cooker CS-502

  Snow Peak Duo Cooker

  Buy
  Veelzijdige 7-delige gietijzeren kookset in stevige foudraal.
 5. Snow Peak Dutch Oven Micro Lifter CS-310

  Snow Peak Dutch Oven Micro Lifter

  Buy
  Snow Peak Dutch Oven Micro Lifter (CS-310) is het aangewezen gereedschap om de micro dutch oven op te pakken. Deze lifter van roestvrij staal is speciaal ontworpen om van boven of van de zijde de oven op te pakken.
 6. Snow Peak Japanese Iron Dutch Oven 22 Stand CS-512

  Snow Peak Japanese Iron Dutch Oven 22 Stand

  Buy
  Stevige trivet van zwaar rvs. Dient drie doelen; handig voor het veilig en schoon wegleggen van het hete deksel, biedt de mogelijkheid het deksel als koekenpan te gebruiken en wordt in de DO gebruikt om bijvoorbeeld een bakblik of –plaat van de bodem te houden. Samen met Japanese Iron Dutch Oven 22 Inner Net vormt het een compacte rvs grill.
 7. Snow Peak Lifter pro set

  Snow Peak Lifter pro set

  Buy
  Met bamboe beklede grepen voor het lichten van het deksel en skillet van de Japanese Oven. Inclusief stevige foedraal.
 8. Snow Peak Bubbuku Lifter N-019R

  Snow Peak Bunbuku Lifter light

  Buy
  Met bamboe beklede grepen voor het lichten van het deksel en skillet van de Japanese Oven. Set van 2.
 9. Snow Peak Japanese Oven CS-520

  Snow Peak Japanese Oven 7 qt

  Buy
  Slimme oven die op vele manieren op open vuur, fornuis en houtkachel is te gebruiken.
 10. Snow Peak Todbag
Artikelen 1 tot 10 van 119 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap