iittala
What started as a glass factory in Iittala, Finland, now celebrates generations of essential objects that are made to enrich people’s everyday lives. 'We believe objects should be distinctive, combinable and multi-functional, with lasting design that allows for individual use and expression'.
2 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. iittala Sarpaneva 3

  iittala Sarpaneva 3

  Buy
  € 205,00
  Deze Iittala braadpan maakt deel uit van de Sarpaneva collectie. De gietijzeren pan is voorzien van een los houten handvat. De braadpan heeft een tijdloos en slim ontwerp en is net zo praktisch in de keuken als op houtkachel of open vuur. De ontwerper Timo Sarpaneva (1960) is geïnspireerd geraakt door zijn grootvader die dorpssmid was. Dit is goed terug te zien in het klassieke uiterlijk en de traditionele functionaliteit van deze Finse gietijzeren pan. De Sarpaneva heeft een inhoud van 3 liter en is geschikt voor gas, elektrisch, keramisch, inductie en open vuur.
 2. iittala Sarpaneva 4

  iittala Sarpaneva 4

  Buy
  € 236,50
  Met de Iittala Sarpaneva braadpan heb je een functioneel Fins ontwerp in de keuken. Je gebruikt hem met net zoveel plezier ook buiten. De ovale braadpan is geschikt voor het bereiden van grotere porties. De Sarpaneva 4 heeft een inhoud van 4 liter en is geschikt voor gas, elektrisch, keramisch, inductie en open vuur.
2 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap