rond-het-kampvuur-nl banner

QVIST Outdoor Cooking heeft een uniek assortiment materialen voor de avontuurlijke buitenkok. Dat we daar zelf ook graag mee op pad gaan spreekt voor zich. Op deze plek gaan we jaarrond onze ervaringen met je delen. Ook nieuw(tje)s komen hier aan de orde. Rond het kampvuur ben je met vrienden. Praat gerust mee!

Volg ons op Instagram

 

 

December 2023 - Sinds de zestiende eeuw werden op de zandgronden van de Veluwe heideschapen gehouden. Het zijn sobere dieren die vroeger vooral voor de mest, het vlees en de wol werden gehouden. Momenteel zijn er zeven gescheperde kuddes (kuddes met herder) op de Veluwe. Van noord naar zuid zijn dat de kuddes van Epe – Heerde, Elspeet, Ermelo, Loenen, Ede (2) en Rheden. Ze houden de heide open en doordat de schapen met hun wol zaden verspreiden dragen ze bij aan het versterken van de biodiversiteit. .

Lees meer

September 2023 - Op het erf van The WildKitchen werken we met zoveel mogelijk producten uit het bos; wild, paddenstoelen, bessen en kruiden aangevuld met lokale biologische producten.

Lees meer

Oktober 2022 - Als de zon onder gaat, komt het bos rond The WildKitchen tot leven. Brekende takken, geritsel en af en toe een knorretje verraden dat de wilde zwijnen actief worden.

Lees meer

September 2022 - In de directe omgeving van The WildKitchen vind je diverse overnachtingsmogelijk- heden. We doen je graag een aantal suggesties op loop- en fietsafstand.

Lees meer

Februari 2019 - Afgelopen najaar hadden we een aantal try outs in The WildKitchen, onze buitenlocatie op de Veluwe. Vanaf maart gaan we het eerste volle seizoen in.

Lees meer

Mei 2018 - Ben je op zoek naar een robuuste vuurplaats die plek biedt aan je Dutch Oven en toch eenvoudig is mee te nemen? Dan is de TundraGrill Notski wellicht iets voor jou.

Lees meer

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap