Vuurschaal

Vuurschaal

Ruim assortiment vuurschalen, varierend in gewicht, afmetingen en de mate waarin het mogelijk is een vuurtje te stoken zonder sporen achter te laten.

Artikelen 1 tot 10 van 40 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Grilliput Opvouwbare vuurschaal
 2. Hot-Rods Outdoor Skottelbraai REA!

  Hot-Rods Outdoor Skottelbraai REA!

  Buy

  Normale prijs: € 145,00

  Speciale prijs € 50,00

  Stoere BBQ en vuurschaal voor de avontuurlijke buitenkok. Instelbaar op zit- en stahoogte. Rooster op verschillende hoogtes instelbaar. Geheel demonteerbaar, voet doet ook dienst als deksel. Compleet met stevige foedraal.
 3. QVIST Outdoor Cooking Vuurschaal Gävle 60

  QVIST Vuurschaal Gävle 60

  Buy
  € 85,00
  Robuuste vuurschaal voor op het erf of in de (moes)tuin. Om op te koken en tot laat in de avond om heen te zitten. De twee handvatten maken het mogelijk de vuurschaal eenvoudig te verplaatsen. Voor dit artikel geldt dat online bestelde artikelen direct van de smederij komen. I.v.m. Corona wordt dit artikel helaas met twee weken vertraging geleverd.

 4. QVIST VuurRing

  QVIST VuurRing

  Buy
  € 117,50
  Plaatstalen VuurRing voor de vuurschaal Gävle 80. Mooie directe manier van grillen. Inclusief 1 tube lard om de plaat de eerste keer goed in te branden.

  De Vuurring is helaas alleen tegen meerkosten (€ 50) te verzenden.

 5. Maandag Prairie kampvuur

  Maandag Prairie kampvuur

  Buy
  € 122,50
  Na een dag jagen heb je natuurlijk behoefte aan een mooi vuur. Zo kom je na een drukke dag weer tot rust. Rond het vuur is warmte, kun je stoere verhalen vertellen en het houdt de wilde dieren op afstand. Het Prairie kampvuur van Maandag meubels is een schot in de roos. De vorm geeft aan waar je houtblokken goed liggen. Het kampvuur staat op pootjes en is gemaakt van cortenstaal en blijft dus lang goed onder de sterrenhemel.
 6. Kelly Kettle Company Hobo stove S

  Kelly Kettle Company Hobo stove S

  Buy
  € 8,50
  De Kelly Kettle Hobo maakt in combinatie met de vuurschaal van je Kelly Kettle Trekker een efficiënte brander. Op de brander kun je diverse potten en pannen gebruiken. De Hobo verdwijnt voor transport volledig in je Kelly Kettle en neemt dus geen geen extra ruimte in. Niet geschikt voor de Kelly Kettle Base Camp en Scout .
 7. Kelly Kettle Company Hobo stove

  Kelly Kettle Company Hobo stove L

  Buy
  € 9,75
  De Kelly Kettle Hobo maakt in combinatie met de vuurschaal van je Kelly Kettle Base Camp of Scout een efficiënte brander. Op de brander kun je diverse potten en pannen gebruiken. De Hobo verdwijnt voor transport volledig in je Kelly Kettle en neemt dus geen geen extra ruimte in. Niet geschikt voor de Kelly Kettle Trekker.
 8. Kelly Kettle vuurschaal

  Kelly Kettle Company Vuurschaal S

  Buy
  € 12,50
  Stevige RVS vuurschaal voor de Kelly Kettle Trekker.
 9. Kelly Kettle Company Vuurschaal L

  Kelly Kettle Company Vuurschaal L

  Buy
  € 14,25
  Stevige RVS vuurschaal voor de Kelly Kettle Base Camp en Scout.
 10. TundraGrill Notski

  Kotakeittio Tundra Grill NOTSKI

  Buy
  € 395,00
  Compacte Finse vuurtafel, incl. 1 in hoogte verstelbare zwaaiarm en aslade. De holle bodem met regelbare zuurstof toevoer maakt een goed vuur mogelijk. Mooie combinatie met een Muurikka grillplaat, Dutch Oven of andere gietijzeren pan. Neemt voor transport éénvoudig (zonder gereedschap) uit elkaar.
Artikelen 1 tot 10 van 40 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap