Binnenste Buiten

Binnenste Buiten

Gietijzer, mooi voor binnen, handig voor buiten. De pannen kunnen op inductie, (gas)fornuis of houtkachel gebruikt worden. Buiten gebruik je ze met hetzelfde gemak boven een houtvuurje, in de Tundra Grill, aan een driepoot of op een rooster.

Wat staat je trouwens in de weg om onze Dutch Ovens ook binnen te gebruiken?

Voor transport hebben we mooie houten kisten. De Skeppshult Grytstapel set ( 6-delige pannenset) komt standaard in een kist.

Artikelen 1 tot 10 van 42 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Snow Peak Micro Dutch Oven Pot CS-501

  Snow Peak Micro Dutch Oven Pot

  Buy
  € 50,00
  De Micro Dutch Oven Pot (CS-501) van Snow Peak is een eenvoudig, klein maar veelzijdig potje. Een product met een lange geschiedenis en resultaat van traditioneel vakmanschap.
 2. Snow Peak Micro Dutch Oven Capsule CS-502

  Snow Peak Micro Dutch Oven Capsule

  Buy
  € 92,25
  De Micro Dutch Oven Capsule (CS-502) van Snow Peak is een eenvoudig, klein maar veelzijdig potje. Handig voor vis en vleesgerechtjes. Een product met een lange geschiedenis en resultaat van traditioneel vakmanschap.
 3. Snow Peak Micro Oval CS-503

  Snow Peak Micro Oval

  Buy
  € 85,00
  De Micro Oval Dutch Oven (CS-503) van Snow Peak is een mooi vormgegeven, klein maar veelzijdig potje. Handig voor vis en vleesgerechtjes. Een product met een lange geschiedenis en resultaat van traditioneel vakmanschap. Gemaakt in de Iwate regio (Japan).
 4. Snow Peak Duo Cooker CS-502

  Snow Peak Duo Cooker

  Buy
  € 175,00
  Veelzijdige 7-delige gietijzeren kookset in stevige foudraal.
 5. Snow Peak Japanese Oven CS-530

  Snow Peak Japanese Oven 9 qt

  Buy
  € 199,50
  Slimme oven die op vele manieren op open vuur, fornuis en houtkachel is te gebruiken.
 6. Snow Peak Caldero

  Snow Peak Caldero

  Buy
  € 169,95
  The Aluminum Caldero is one of Snow Peak's largest pieces of camping cookware. At more than 6-liters capacity, the Caldero will help you easily prepare a family-sized chili, soup or casserole.
 7. Snow Peak Field Cooker PRO

  Snow Peak Field Cooker PRO

  Buy
  € 375,00
  The Field Cooker Pro provides various cooking options for the outdoors or at home. The Field Cooker Pro is perfect for frying or baking.
 8. Snow Peak Tamago pan

  Snow Peak Tamago pan

  Buy
  € 95,50
  The Tamago Pan is a magical pan for cooking a delicious omelet e.g..
 9. Snow Peak Tramezzino

  Snow Peak Tramezzino

  Buy
  € 82,50
  Tramezzino is the Italian word for "sandwich." This Italian name is appropriate for this amazing cooker perfectly made for making gourmet toasted sandwiches, among other things, on your next camping trip.
 10. iittala Sarpaneva 3

  iittala Sarpaneva 3

  Buy
  € 198,75
  Deze Iittala braadpan maakt deel uit van de Sarpaneva collectie. De gietijzeren pan is voorzien van een los houten handvat. De braadpan heeft een tijdloos en slim ontwerp en is net zo praktisch in de keuken als op houtkachel of open vuur. De ontwerper Timo Sarpaneva (1960) is geïnspireerd geraakt door zijn grootvader die dorpssmid was. Dit is goed terug te zien in het klassieke uiterlijk en de traditionele functionaliteit van deze Finse gietijzeren pan. De Sarpaneva heeft een inhoud van 3 liter en is geschikt voor gas, elektrisch, keramisch, inductie en open vuur.
Artikelen 1 tot 10 van 42 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2023 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap