Workshops

Workshops
Gespreid over het jaar bieden we een aantal uitdagende activiteiten aan. Je kunt je hiervoor individueel inschrijven. Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we op aanvraag een activiteit organiseren. Datum, locatie en invulling bepalen we samen.

Meer informatie en een overzicht van alle activiteiten komend jaar vind je hier.

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. A walk in the woods | Lente

  A walk in the woods | Lente

  Buy
  € 10,00

  Zondag 29 maart 2020 - Een sportieve wandeling op de noordelijkste stuwwal die het Scandinavische landijs op de Veluwe, tussen Arnhem en Zwolle, achterliet. Afgesloten rond het kampvuur met ter plekke gebakken appeltaart met vanillesaus.

 2. A walk in the woods | MidSommar

  A walk in the woods | MidSommar

  Buy
  € 17,50

  Zondag 21 juni 2020 - Een sportieve wandeling op de noordelijkste stuwwal die het Scandinavische landijs op de Veluwe, tussen Arnhem en Zwolle, achterliet. Afgesloten rond het kampvuur met een hapje en een drankje dat we ter plekke bereiden.

 3. A walk in the woods | Winter

  A walk in the woods | Winter

  Buy
  € 10,00

  Zondag 22 december 2019 - Een sportieve wandeling op de noordelijkste stuwwal die het Scandinavische landijs op de Veluwe, tussen Arnhem en Zwolle, achterliet. Afgesloten rond het kampvuur met ter plekke gebakken appeltaart met vanillesaus.

 4. Koken op houtvuur

  QVIST High Fire - Camp Cook Gathering

  Buy
  € 57,50

  Zaterdag 14 maart 2020 - Koken op houtvuur. Deze Camp Cook Gathering is een mooie introductie om het koken op houtvuur onder de knie te krijgen. Maar ook gewoon een gezellige dag, midden in het bos.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 5. Koken op houtvuur

  QVIST High Fire - Camp Cook Gathering

  Buy
  € 57,50

  Zaterdag 18 april 2020 - Koken op houtvuur. Deze Camp Cook Gathering is een mooie introductie om het koken op houtvuur onder de knie te krijgen.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 6. Koken op houtvuur

  QVIST Koken op houtvuur - Camp Cook Gathering

  Buy
  € 39,95

  12 mei 2012 - We komen bijeen in een bos mooi gelegen in het oude landschap aan de Vecht. Hier bereiden we gezamenlijk een meergangen maaltijd op houtvuur.

 7. QVIST Hunters & Gatherers V - Koken met Bijen

  QVIST Hunters & Gatherers - Koken met Bijen

  Buy
  € 69,50

  Zaterdag 4 september 2021 - Vandaag slingeren we de laatste honing van het jaar. Met de geoogste honing gaan we lekker buitenkoken. Honing komt vandaag dan ook in verschillende recepten terug; zoet en hartig, warm en koud. We hebben heel wat voor je in petto.

  TIP: Heb je een goed oogstmes neem deze dan mee!

 8. Koken op houtvuur

  QVIST Hunters & Gatherers - Paddenstoelen

  Buy
  € 74,50

  Zaterdag 18 september 2021 - Vandaag staat in het teken van het zoeken van paddenstoelen. Ook noten, kastanjes en wild(braad) staan op het menu. We starten met een wandeling door het woud. We lopen onder begeleiding van een ervaren gids die ons de kneepjes van het paddenstoelen zoeken bijbrengt. Vervolgens maken we gezamenlijk op houtvuur een meergangen maaltijd.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 9. Hunters_&_Gatherers

  QVIST Hunters & Gatherers - Wild

  Buy
  € 74,50

  Zaterdag 16 Oktober 2021 - Het bos is op zijn mooist, wanneer we samen komen voor de Camp Cook Gathering ‘Hunters & Gatherers III’. Vandaag staat in het teken van het wild(braad). Het jachtseizoen is geopend en de jager deelt zijn ‘oogst’ met ons. We leren het vakkundig ontweiden, beoordelen en portioneren van een everzwijn. Naast verse worst, burgers en een stoofschotel worden de mooiste delen direct boven het vuur gegrilld..

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 10. Hunters_&_Gatherers

  QVIST Hunters & Gatherers - Wild

  Buy
  € 74,50

  Zondag 17 Oktober 2021 - Het bos is op zijn mooist, wanneer we samen komen voor de Camp Cook Gathering ‘Hunters & Gatherers III’. Vandaag staat in het teken van het wild(braad). Het jachtseizoen is geopend en de jager deelt zijn ‘oogst’ met ons. We leren het vakkundig ontweiden, beoordelen en portioneren van een hertenkalf. Naast verse worst, burgers en een stoofschotel worden de mooiste delen direct boven het vuur gegrilld.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2021 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap