Workshops

Workshops
Gespreid over het jaar bieden we een aantal uitdagende activiteiten aan. Je kunt je hiervoor individueel inschrijven. Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we op aanvraag een activiteit organiseren. Datum, locatie en invulling bepalen we samen.

Meer informatie en een overzicht van alle activiteiten komend jaar vind je hier.

Artikelen 1 tot 10 van 22 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. A walk in the woods | Lente

  A walk in the woods | Lente

  Buy
  € 10,00

  Zondag 29 maart 2020 - Een sportieve wandeling op de noordelijkste stuwwal die het Scandinavische landijs op de Veluwe, tussen Arnhem en Zwolle, achterliet. Afgesloten rond het kampvuur met ter plekke gebakken appeltaart met vanillesaus.

 2. A walk in the woods | MidSommar

  A walk in the woods | MidSommar

  Buy
  € 17,50

  Zondag 21 juni 2020 - Een sportieve wandeling op de noordelijkste stuwwal die het Scandinavische landijs op de Veluwe, tussen Arnhem en Zwolle, achterliet. Afgesloten rond het kampvuur met een hapje en een drankje dat we ter plekke bereiden.

 3. A walk in the woods | Winter

  A walk in the woods | Winter

  Buy
  € 10,00

  Zondag 22 december 2019 - Een sportieve wandeling op de noordelijkste stuwwal die het Scandinavische landijs op de Veluwe, tussen Arnhem en Zwolle, achterliet. Afgesloten rond het kampvuur met ter plekke gebakken appeltaart met vanillesaus.

 4. Koken op houtvuur

  QVIST High Fire - Camp Cook Gathering

  Buy
  € 57,50

  Zaterdag 14 maart 2020 - Koken op houtvuur. Deze Camp Cook Gathering is een mooie introductie om het koken op houtvuur onder de knie te krijgen. Maar ook gewoon een gezellige dag, midden in het bos.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 5. Koken op houtvuur

  QVIST High Fire - Camp Cook Gathering

  Buy
  € 57,50

  Zaterdag 18 april 2020 - Koken op houtvuur. Deze Camp Cook Gathering is een mooie introductie om het koken op houtvuur onder de knie te krijgen.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 6. Koken op houtvuur

  QVIST Koken op houtvuur - Camp Cook Gathering

  Buy
  € 39,95

  12 mei 2012 - We komen bijeen in een bos mooi gelegen in het oude landschap aan de Vecht. Hier bereiden we gezamenlijk een meergangen maaltijd op houtvuur.

 7. QVIST Hunters & Gatherers V - Koken met Bijen

  QVIST Hunters & Gatherers - Koken met Bijen

  Buy
  € 67,50

  Zaterdag 5 september 2020 - Vandaag slingeren we de laatste honing van het jaar. Met de geoogste honing gaan we lekker buitenkoken. Honing komt vandaag dan ook in verschillende recepten terug; zoet en hartig, warm en koud. We hebben heel wat voor je in petto.

  TIP: Heb je een goed oogstmes neem deze dan mee!

 8. Kokkels

  Hunters & Gatherers - Zeewier en schelpdieren

  Buy
  € 99,00

  Zondag 18 maart 2018 - Vandaag gaan we vanuit Lauwersoog met een zeilklipper het wad op. We laten ons droogvallen, op zoek naar wilde oesters, kokkels, alikruiken en zeewier, op onze 'eigen' zandbank. Het wordt een stoere dag, waarin we ons aan de elementen blootstellen om te zien wat de zee ons geeft.

 9. Koken op houtvuur

  QVIST Hunters & Gatherers - Paddenstoelen

  Buy
  € 67,50

  Zaterdag 19 september 2020 - Vandaag staat in het teken van het zoeken van paddenstoelen. Ook noten, kastanjes en wild(braad) staan op het menu. We starten met een wandeling door het woud. We lopen onder begeleiding van een ervaren gids die ons de kneepjes van het paddenstoelen zoeken bijbrengt. Vervolgens maken we gezamenlijk op houtvuur een meergangen maaltijd.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 10. wildplukken

  QVIST Hunters & Gatherers - Wildplukken

  Buy
  € 59,50

  Zondag 17 mei 2020 - De natuur ontpopt zich wanneer we in The WildKitchen samen komen voor de Hunters & Gatherers Wildplukken. Vandaag is de natuur onze groententuin. Gezamenlijk maken we een gevarieerde maaltijd, waarvoor naast wilde planten en kruiden ook biologische kaasjes en wild op de ingrediëntenlijst staan

  TIP: Heb je een goed oogstmes neem deze dan mee!

Artikelen 1 tot 10 van 22 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2021 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap