Lantaarns

Lantaarns

QVIST Outdoor Cooking biedt de buitenkok een uniek assortiment lantaarns die gebruik maken van alle beschikbare brandstoffen. Wat brandstofgebruik betreft zijn we zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden dit verder te verduurzamen. Ben je op zoek naar een goede occasion? Lees dan verder.

We hebben een voortdurend wisselend aanbod van NOS (new old stock) en vintage (gebruikte modellen) lantaarns. Het gaat dan o.a. om voor verzamelaars interessante modellen, maar ook om goedkope stormlantaarns voor de kampeerder. Het aanbod wisselt te sterk om ze in de shop op te nemen. Heb je interesse kom dan gerust eens langs in Zwolle of bel ons voor een overzicht.

Artikelen 1 tot 10 van 37 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Black Crater Cord Lock Light

  Black Crater Cord Lock Light

  Buy
  € 8,95
  De bekende koordsluiting maar dan met ingebouwde Led. Hoe slim is dat? Bevestig hem aan het koord van je jas, rugzak, stuffback of slaapzak en je tast nooit meer in het duister. De Led heeft drie standen: laag, hoog en interval
 2. Coleman Lantaarn Cl 639

  Coleman Lantaarn Cl 639

  Buy
  € 194,50
  Robuuste petroleum lantaarn met extra groot tankvolume (0.9 l) en door bolle glas nostalgische look. Goed regelbare vlam.

 3. Optimus 1550 G

  Optimus Cl 1550 G opknapper

  Buy
  € 75,00
  Mooie klassieke verchroomd messing lantaarn. Gaat om lantaarn uit het Zweedse leger. Aangeboden lantaarn heeft in de verdrukking gezeten. Nieuw glas is zo te zien enige dat aan onderdelen nodig is. Verder veel buigwerk en ‘a good polish’. Wordt ‘as is’ aangeboden. Bij 'Vintage' adviseren we langs te komen om te zien wat je koopt.
 4. Optimus 1550 G

  Optimus Cl 1550 G Trio Opknappers

  Buy
  € 100,00
  Drie klassieke verchroomd messing lantaarns. Gaat om lantaarns uit het Zweedse leger. Aangeboden lantaarns hebben in de verdrukking gezeten. Nieuwe glazen is zo te zien enige dat aan onderdelen nodig is. Verder veel buigwerk, zetwerk en ‘a good polish’. Wordt ‘as is’ aangeboden. Bij 'Vintage' adviseren we langs te komen om te zien wat je koopt.
 5. Dietz Little Wizard #1

  Dietz Little Wizard #1

  Buy
  € 17,75
  De Dietz #1 Little Wizard werd in 1926 als Little Giant geïntroduceerd. Nadat Dietz productie was overgebracht naar Hong Kong (1956) werd de lantaarn omgedoopt in #1 Little Wizard. De lantaarn brandt 45 uur op een tank en is vooral populair door zijn grote tank die hem veel stabiliteit geeft. Goedkoop in gebruik en geruisloos.
 6. Dietz Air pilot # 8

  Dietz Air pilot #8

  Buy
  € 39,50
  Robuuste petroleum lantaarn. Geeft urenlang sfeervolle warmte en verlichting. Goedkoop in gebruik en geruisloos.
 7. Dietz Junior # 20

  Dietz Junior #20

  Buy
  € 29,50
  De #20 Junior werd in zijn hoogtijdagen aangeboden als de "Queen of the Cold Blasts". Het is de 3/4 versie van de #80 Blizzard. Beide werden in 1900 door Dietz geïntroduceerd. De lantaarn is wereldwijd een van de meest populaire modellen. Goedkoop in gebruik en geruisloos.
 8. Dietz Little Wizard #30

  Dietz Little Wizard #30

  Buy
  € 31,50
  The #30 Little Wizard onderscheid zich van de Dietz #1 door de kleinere tank. Het is de 3/4 versie van de #90 D-Lite. Beide lampen worden aangeduid als zogenaamde "Short Globe" lantaarns. Het glas is in verhouding tot de diameter laag. Goedkoop in gebruik en geruisloos.
 9. Dietz Cormet # 50

  Dietz Comet #50

  Buy
  € 19,50
  De Dietz #50 Comet werd in 1934 geïntroduceerd. Het is de kleinste 'cold blast' stormlantaarn ooit door Dietz geproduceerd. Goedkoop in gebruik en geruisloos.
 10. Dietz Original # 76

  Dietz Original #76

  Buy
  € 27,50
  De Original #76 Dietz lantaarn werd in 1978 voor het eerst op de markt gebracht. Vergelijkbaar met de Feuerhand Baby Speciaal 276. De compacte maat maakt het de ideale lantaarn voor kampeerders. Goedkoop in gebruik en geruisloos.
Artikelen 1 tot 10 van 37 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap