Lantaarns

Lantaarns

QVIST Outdoor Cooking biedt de buitenkok een uniek assortiment lantaarns die gebruik maken van alle beschikbare brandstoffen. Wat brandstofgebruik betreft zijn we zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden dit verder te verduurzamen. Ben je op zoek naar een goede occasion? Lees dan verder.

We hebben een voortdurend wisselend aanbod van NOS (new old stock) en vintage (gebruikte modellen) lantaarns. Het gaat dan o.a. om voor verzamelaars interessante modellen, maar ook om goedkope stormlantaarns voor de kampeerder. Het aanbod wisselt te sterk om ze in de shop op te nemen. Heb je interesse kom dan gerust eens langs in Zwolle of bel ons voor een overzicht.

Artikelen 1 tot 10 van 50 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Black Crater Cord Lock Light

  Black Crater Cord Lock Light

  Buy
  € 8,95
  De bekende koordsluiting maar dan met ingebouwde Led. Hoe slim is dat? Bevestig hem aan het koord van je jas, rugzak, stuffback of slaapzak en je tast nooit meer in het duister. De Led heeft drie standen: laag, hoog en interval
 2. CampingGaz Stellia CV

  CampingGaz Stellia CV

  Buy
  € 64,50
  Robuuste gaslantaarn met piëzo ontsteking. Lichtsterkte goed regelbaar.
 3. Coleman Lantaarn Cl 639

  Coleman Lantaarn Cl 639

  Buy
  € 159,50
  Robuuste petroleum lantaarn met extra groot tankvolume (0.9 l) en door bolle glas nostalgische look. Goed regelbare vlam.
 4. Optimus 930

  Optimus Cl 930

  Buy
  € 235,00
  Mooie klassieke verchroomd messing lantaarn. Gaat om lantaarns uit het Zweedse leger. Aangeboden lantaarns zijn in mooie staat. Er is er echter niet één gelijk. Bij 'Vintage' adviseren we langs te komen om te zien wat je koopt.
 5. Guillouard Luciole # 15 Electric

  Guillouard Luciole # 15 Electric

  Buy
  € 55,25
  Robuuste stormlantaarn van Franse makelij. Zwaar vertinde uitvoering. Gegarandeerd roestvrij (gedompeld vertint). Hoogte: 30 cm. Gewicht: 800 g. Omgebouwd voor gebruik op netspanning. Incl. snoer en stekker.
 6. Dietz Little Wizard #1

  Dietz Little Wizard #1

  Buy
  € 17,75
  De Dietz #1 Little Wizard werd in 1926 als Little Giant geïntroduceerd. Nadat Dietz productie was overgebracht naar Hong Kong (1956) werd de lantaarn omgedoopt in #1 Little Wizard. De lantaarn brandt 45 uur op een tank en is vooral populair door zijn grote tank die hem veel stabiliteit geeft. Goedkoop in gebruik en geruisloos.
 7. Dietz Air pilot # 8

  Dietz Air pilot #8

  Buy
  € 19,25
  Robuuste petroleum lantaarn. Geeft urenlang sfeervolle warmte en verlichting. Goedkoop in gebruik en geruisloos.
 8. Dietz Monarch # 10

  Dietz Monarch #10

  Buy
  € 18,50
  De Dietz Monarch werd voor het eerst, als stallantaarn, in 1900 geproduceerd. Het huidige model is gebaseerd op het verbeterde model uit 1916. Deze heeft een vergrendelbare glas lift en verbeterde brander. Stormlantaarns zijn goedkoop in gebruik en geruisloos.
 9. Dietz Junior # 20

  Dietz Junior #20

  Buy
  € 16,50
  De #20 Junior werd in zijn hoogtijdagen aangeboden als de "Queen of the Cold Blasts". Het is de 3/4 versie van de #80 Blizzard. Beide werden in 1900 door Dietz geïntroduceerd. De lantaarn is wereldwijd een van de meest populaire modellen. Goedkoop in gebruik en geruisloos.
 10. Dietz Little Wizard #30

  Dietz Little Wizard #30

  Buy
  € 17,25
  The #30 Little Wizard onderscheid zich van de Dietz #1 door de kleinere tank. Het is de 3/4 versie van de #90 D-Lite. Beide lampen worden aangeduid als zogenaamde "Short Globe" lantaarns. Het glas is in verhouding tot de diameter laag. Goedkoop in gebruik en geruisloos.
Artikelen 1 tot 10 van 50 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2021 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap