Branders

Branders

QVIST Outdoor Cooking biedt de buitenkok een uniek assortiment branders die gebruik maken van alle beschikbare brandstoffen. Wat brandstofgebruik betreft zijn we zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden dit verder te verduurzamen. Houtbranders vind je in de categorie "Houtvuur". Ben je op zoek naar een goede occasion of klassieker? Lees dan verder.

We hebben een voortdurend wisselend aanbod van vintage (gebruikte modellen) branders. Het gaat dan o.a. om voor verzamelaars interessante modellen, maar ook om goedkope brandertjes voor de startende kampeerder. Op het moment hebben we onder andere Amerikaanse branders uit de 50's en 60's, een aantal petroleum tweepitters (1991) uit het Zweedse leger, een Phoebus 625, Phoebus 725, Optimus 99, Optimus 9 Halmia, Optimus 80, Primus 71 en Radius 19 staan. Binnenkort vindt je ze onder ' Vintage Stoves'. Heb je interesse kom dan gerust eens langs in Zwolle.

Artikelen 1 tot 10 van 30 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Coleman F1 Power PZ

  Coleman F1 Power PZ

  Buy
  € 59,95
  Gasbrandertje met flink vermogen. Piezo ontsteking. Incl. foudraal.
 2. Optimus Crux

  Optimus Crux

  Buy
  € 49,50
  Mooi compact gasbrandertje. Past op de verschillende ventielgasbusjes.
 3. Optimus Crux Lite

  Optimus Crux Lite

  Buy
  € 42,95
  Licht gasbrandertje. Past op de verschillende ventielgasbusjes.
 4. Optimus Crux Weekend HE kooksysteem

  Optimus Crux Weekend HE kooksysteem

  Buy
  € 84,50
  Driedelige hard anodized aluminium pannenset incl. Crux gasbrander. Het combineert de Crux brander met de Weekend HE Cook set. De Crux Weekend HE is groter dan het Terra Weekend kooksysteem en biedt dan ook genoeg ruimte voor een groter gasblik (230 g.).
 5. Crux Lite Solo kooksysteem

  Optimus Crux Lite Solo kooksysteem

  Buy
  € 64,50
  Driedelige hard anodized aluminium pannenset incl. Crux gasbrander. De Crux Lite Solo biedt ruimte voor brander, spork en een groter gasblik (110 g.).
 6. Optimus Vega

  Optimus Vega

  Buy
  € 87,95
  De Optimus Vega is een hoogrendement lichtgewicht gasbrander met een geïntegreerde 4-seizoenenfunctie; wanneer er gekookt wordt onder 0°C of als er meer vermogen noodzakelijk is, kan het gastankje eenvoudig worden omgekeerd. Het gas verbrand dan in vloeibare vorm. De pootjes zijn gecombineerd met de behuizing van de gaskraan. Voordeel is verder dat de Vega een zeer laag zwaartepunt heeft, wat de stabiliteit en windbestendigheid ten goede komt.
 7. Optimus Elektra FE Cook System

  Optimus Elektra FE Cook System

  Buy
  € 85,50
  Het Optimus Elektra FE (Fuel Efficient) cook system doet zijn naam eer aan, want het levert een flink vermogen tegen een laag brandstofgebruik. Het Optimus Elektra FE cook system bestaat uit de Crux Lite, een heat exchange pot met deksel, een windscherm en een piëzo ontsteker. Dankzij zijn compacte bouw is het Optimus Elektra FE cook system ideaal voor een 'daypack' en fietskampeerders.
 8. MSR SuperFly w/ AutoStart

  MSR SuperFly w/ AutoStart

  Buy
  € 75,00
  Inclusief gastankje geleverd. CE gekeurd.
 9. MSR WindPro

  MSR WindPro

  Buy
  € 87,00
  Inclusief gastankje geleverd. CE gekeurd.
 10. MSR Reactor Stove System

  MSR Reactor Stove System

  Buy
  € 148,50
  Inclusief pannenset (1 l.) en gastankje geleverd. CE gekeurd.
Artikelen 1 tot 10 van 30 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2020 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap