Meubilair

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Snow Peak Single Action Table Low LV-100T
 2. Nigor Sandpiper L

  Spatz Sandpiper L

  Buy
  € 179,95
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 71 cm en een riant tafelblad van 90 x 60 cm geschikt om met een hogere stoel met meerdere mensen aan te zitten. De tafel heeft een klein pakvolume en een handige draagtas.
 3. Nigor Sandpiper M

  Spatz Sandpiper M

  Buy
  € 159,95
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 43 cm en een riant tafelblad van 90 x 60 cm geschikt als bijzettafel of om vanaf de grond of een lage stoel met meerdere mensen aan te zitten. De tafel weegt 7400 gram en heeft een klein pakvolume.
 4. Nigor Sandpiper S

  Spatz Sandpiper S

  Buy
  € 119,95
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 35 cm en een tafelblad van 52 x 42 cm geschikt als bijzettafel of om vanaf de grond of een lage stoel aan te zitten. De tafel weegt slechts 4000 gram en heeft een zeer klein pakvolume.
 5. Nigor Flycatcher L

  Spatz Flycatcher L

  Buy
  € 102,25
  Door de comfortabele vorm en het technisch ontwerp maakt de NIGOR® Flycatcher een stoere stoel voor iedereen die liever buiten is dan binnen. Van de tuin naar het strand en van de camping tot reizend onderweg; vouw ‘m op, berg weg, neem mee en geniet ervan! Gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, het frame is gemaakt van blank gelakt Duits beukenhout en de zitting van 100% katoen canvas. Pakmaat slechts 98 x 15 x 6 cm..
 6. Nigor Flycatcher M

  Spatz Flycatcher M

  Buy
  € 86,50
  Door de comfortabele vorm en het technisch ontwerp maakt de NIGOR® Flycatcher een stoere stoel voor iedereen die liever buiten is dan binnen. Van de tuin naar het strand en van de camping tot reizend onderweg; vouw ‘m op, berg weg, neem mee en geniet ervan! Gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, het frame is gemaakt van blank gelakt Duits beukenhout en de zitting van 100% katoen canvas. Pakmaat slechts 85 x 15 x 6 cm..
 7. Snow Peak IGT Table legset 40

  Snow Peak IGT Table legset 40

  Buy
  € 45,00
  Dine seated on low chairs with these legs on your Iron Grill Table Set. Each set includes two legs.
 8. Snow Peak IGT Table long

  Snow Peak IGT Table long

  Buy
  € 189,50
  Maximize your table space by extending your Iron Grill Table Set another three and a half feet with this elegant and sturdy bamboo table. *Legs not included.
 9. Snow Peak IGT Table regular

  Snow Peak IGT Table regular

  Buy
  € 169,50
  Maximize your table space by extending your Iron Grill Table Set another three feet with this elegant and sturdy bamboo table. *Legs not included
 10. Snow Peak Lounge cushion

  Snow Peak Lounge cushion

  Buy
  € 52,50
  Met de SnowPeak lounge cushion is op de grondzitten geen straf.

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2023 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap