Boogtenten

Boogtenten
Naast de hier vermelde Coleman boogtenten is ook het volledige assortiment Helsport boogtenten leverbaar. Over het algemeen is de levertijd van de niet vermelde tenten 2 - 3 weken. Mail ons voor de prijslijst.
4 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. HELSPORT Varanger Dome 4-6

  HELSPORT Varanger Dome 4-6

  Buy
  € 0,00

  Varanger Dome is heel geschikt als 'base camp tent' voor groepen. De 'dome shape' zorgt voor maximaal leefruimte in de tent. De tent heeft drie grote toegangen aan de voorzijde. Twee met raam; wat een extra ruimtelijk effect geeft. Je bent beschermd tegen weer en wind, maar staat midden in de natuur. Net zoals de binnentent heeft ook de centrale ingang muskietengaas. De tent heeft verder verschillende ventilatieopeningen aan de zijkant en bovenop. Net zoals in de Varanger lavvu is het ook in de Varanger Dome mogelijk een kachel te plaatsen. Dit maakt de tent echt een vierseizoens tent.

 2. HELSPORT Myggtelt

  HELSPORT Myggtelt

  Buy
  € 109,00
  De Helsport Myggtelt kan je op veel manieren gebruiken; vrijstaand met de bijgeleverde boogstokken, onder een tarp of gapahuk. En in een lavvu of andere tent, vrijstaand of opgehangen met de bijgeleverde lijntjes. Waar je hem ook hem ook gebruikt, je hebt geen last van muggen meer. De pakmaat is slechts 40 cm. met een diameter van 10 cm.
 3. Spearhead Pro.M
 4. Snow Peak Spearhead Pro.L
4 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2022 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap