Messen

Messen
Artikelen 1 tot 10 van 22 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. GATCO 2 stone backpack sharpening system
 2. Zuivere rauwe lijnolie

  Zuivere rauwe lijnolie

  Buy
  € 3,95
  Zuivere, ambachtelijk, koudgeperste rauwe lijnolie uit lijnzaad (vlas). De koude persing garandeert de hoogste kwaliteit. Lijnolie wordt het best met een doek gelijkmatig dun op het hout aangebracht. Gemalen, gewonnen en gebotteld in Oliewindmolen de Passiebloem, Zwolle. * Zorg ervoor dat u de doek die u voor de olie gebruikt op de juiste manier weggooit, aangezien er een risico op zelfontbranding bestaat. Verbrand de doek onmiddellijk na gebruik of bewaar hem ondergedompeld in water voordat u hem weggooit.
 3. MORA Diamond Sharper

  MORAKNIV Diamond Sharper

  Buy
  € 30,50
  De Mora Diamond Sharpener (600) fine is een diamantslijper op degelijke zware metalen plaat. Incl. leren sheath.
 4. QVIST Outdoor Cooking Messenslijper

  QVIST Messenslijper

  Buy
  € 12,50
  Slijper met ergonomische handgreep en antislip voet voor veilig en comfortabel gebruik. 3 functies voor het slijpen van diverse messen, ook keramische.
 5. Gränsfors Wet Stone

  Gränsfors Wet Stone - Yxsten # 403-4

  Buy
  € 32,25
  Handgemaakte slijpsteen met twee slijpzijden; een grove kant (korrel 180) om beschadigingen of ernstige slijtage te repareren, en een fijne kant (korrel 600) om te slijpen. Het keramische composiet maakt de steen zowel duurzaam als sterk. In tegenstelling tot natuurlijk zandsteen, heeft een keramische slijpsteen een nauwkeuriger korrelgrootte. De vorm is rond en plat met een afgeronde rand tegen versplinteren. De fijne kant beslaat tweederde van de dikte van de steen, omdat deze kant doorgaans het meest wordt gebruikt en het hardste slijt. De slijpsteen wordt het best nat gebruikt.
 6. Helle Knife bag #701

  Helle Knife bag #701

  Buy
  € 84,50
  Mooie rundleren foedraal met voering. Biedt ruimte aan 6 messen.
 7. GATCO Tri-Seps Diamond

  GATCO Tri-Seps Diamond

  Buy
  € 31,50
  Zakslijp ´steen´. Ook geschikt voor kartelmenssen.
 8. Gränsfors Natural Wet Stone

  Gränsfors Natural Wet Stone - Yxsten # 403-5

  Buy
  € 65,00
  De Gränsfors Natural Whetstone bestaat uit twee unieke natuurlijke materialen die zijn gekozen om het beste te voorzien in de behoeften van grof en fijn slijpen. De grove kant is gemaakt van een zandsteen uit Orsa, Zweden, met een korrel die varieert van 120 – 200 grit.
 9. Gränsfors Leather Wax

  Gränsfors Leather Wax # 403-6

  Buy
  € 18,25
  Gransfors LEATHER WAX wordt in Zweden met 100 procent natuurlijke grondstoffen gemaakt. De speciale formule bestaat uit lanoline, koudgeperste ongeraffineerde biologische zonnebloemolie, bijenwas en pekolie (pijnboomteerolie).
 10. Gränsfors Oil

  Gränsfors Oil # 403-7

  Buy
  € 18,25
  GRANSFORS OIL is een milieuvriendelijke en volledig niet-toxische olie vervaardigd in Zweden. De olie bestaat uit 100 procent onverzadigde vetzuren afkomstig van lijnzaadolie. Terwijl de olie droogt, vormt het een beschermende film van linoxine. Wij raden aan om de bijlsteel één keer per jaar met de olie te behandelen om de levensduur van de steel te verlengen.
Artikelen 1 tot 10 van 22 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap