Gas

Gas

De Muurikka Outdoor Bakplaat of grillpan is een legende in Scandinavië. Hele volksstammen hebben er tijdens de lange zomeravonden worstjes op geroosterd en pannenkoeken op gebakken.

Tegenwoordig biedt Muurikka een breed assortiment pannen, ketels, kookgerei en accessoires voor de outdoor kok. Naast de grillpan voor boven het vuur, kwamen er rookovens en gasbranders om ook in de achtertuin en zelfs op het balkon de Muurikka te kunnen gebruiken. Er is zelfs een elektrische variant. De Tesla onder de kookvuren (gebruik groene stroom voor het fijnste resultaat).
De verschillende branders kom je ook in de 'Buitenkeuken' tegen. Dit zijn veelzijdige units, waarop je rondom het huis, in de tuin, balkon of op het terras, je maaltijd kunt koken. En ga je op pad dan neem je de Muurikka van je 'Buitenkeuken' mee om er bij je tent je maaltje op te bereiden. Ook de 'Buitenkeuken' past bij het basis idee van Muurikka; mensen bij elkaar brengen om gezamelijk bij het vuur te genieten van een heerlijke maaltijd.

Binnenkort zullen we ook Muurikka recepten opnemen in ons Buitenkookboek. Tot die tijd vind je hier een aantal recepten.

1 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. MUURIKKA Buitenkeuken D-400 Black

  MUURIKKA Buitenkeuken D-400 Black REA!

  Buy

  Normale prijs: € 434,50

  Speciale prijs € 225,00

  In deze buitenkeuken (sommarkök) bereid je met het grootste gemak een heerlijke buitenmaaltijd met vis, vlees en / of groenten. Ook geschikt voor het bakken van brood en pizza. Ideaal voor rond het huis. En ga je op pad dan neem je je grillplaat mee voor op het vuurtje bij je tent.

  Inclusief Muurikka brander D-400, de Muurikka 58 outdoor grillplaat met tas en Muurikka deksel 58.

1 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap