Wild Harvest Store

Wild Harvest Store

Hier vindt de avontuurlijke buitenkok een aantal mooie ingrediënten, waarmee het goed (buiten)koken is. Het gaat om wildpluk of in ieder geval biologische producten. Ook twee 'Traditional English Ciders', gebrouwen van een aantal eigenwijze appelrassen. Vandaar.

Category
 1. Remove This Item Juice (concentrate)
Brand
Price
 1. €0.00 and above (5)
5 Item(s)
per page
List  Grid 
 1. Ahorn Syrup

  Maple Syrup

  Buy
  €24.50
  Canadese Maple Syrup of ahoorsiroop. Heerlijke toevoeging aan brood, gebak, muesli en dessert, als basis van wildsauzen en natuurlijke op wafels en pannenkoeken.
 2. wildpluk duindoorn, Havtorn

  Duindoornsap

  Buy
  €3.75
  Puur duindoorn of Havtorn sap. Heerlijke toevoeging aan zelf te bakken brood en gebak. Ook lekker door muesli, deserts en als basis voor smoothies en wildsauzen.
 3. wildpluk duindoorn, Havtorn

  Duindoornsiroop

  Buy
  €6.35
  Siroop van duindoorn of Havtorn bes. Heerlijke toevoeging aan zelf te bakken brood en gebak. Ook lekker door muesli, deserts en als basis voor smoothies en wildsauzen.
 4. Black Fox Appel Cider

  Black Fox Appelcider

  Buy
  €5.30
  "Real English cider". Een frisse, kruidige, licht-mousserende cider die gemaakt is van negen soorten traditionele cider-appelrassen. Je proeft in deze bijzondere cider bijna het land waarop de appels geteeld zijn, en de bloemen en kruiden die er in de buurt groeien. Deze drank heeft zoveel smaak en geur dat je er van blijft proeven. Je zou bijna vergeten dat je er heel mooi mee kan koken.
 5. Premium Appel Cider

  Premium Appelcider

  Buy
  €5.30
  "Real English cider". Een wat zachtere Engelse cider, ideaal voor een zwoele zomerse dag. Met heerlijk zachte, fruitige tonen die goed passen bij salades en kaas.
5 Item(s)
per page
List  Grid 

Safe Shopping

My Cart

You have no items in your shopping cart.

Compare Products

You have no items to compare.

Leave no Trace

© 2003 - 2021 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap