Hunters & Gatherers

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Heideproeverij

  Heideproeverij

  Buy
  € 0,00

  Zaterdag 7 & zondag 8 september 2024  Het eerste weekend van september staat in het teken van het Veluws heidelam en natuurlijk onze bijen. Ook zij zwerven jaarrond over de hei en door het bos om hun kostje bij elkaar te zoeken. Geniet van de hei zoals je er nog nooit van hebt genoten. Vandaag beleef, proef en ruik je de hei als nooit tevoren

 2. wildplukken

  Hunters & Gatherers - Wildplukken

  Buy
  € 69,50

  Zaterdag 18 mei 2024 - De natuur ontpopt zich wanneer we in The WildKitchen samen komen voor de Hunters & Gatherers Wildplukken. Vandaag is de natuur onze groententuin. Gezamenlijk maken we een gevarieerde maaltijd, waarvoor naast wilde planten en kruiden ook biologische kaasjes en wild op de ingrediëntenlijst staan

  TIP: Heb je een goed oogstmes neem deze dan mee!

 3. Hunters & Gatherers - 06.10.24 Paddenstoelen

  Hunters & Gatherers - 06.10.24 Paddenstoelen

  Buy
  € 74,50

  Zondag 6 oktober 2024- Vandaag staat in het teken van het zoeken van paddenstoelen. Ook noten, kastanjes en wild(braad) staan op het menu. We starten met een wandeling door het woud. We lopen onder begeleiding van een ervaren gids die ons de kneepjes van het paddenstoelen zoeken bijbrengt. Vervolgens maken we gezamenlijk op houtvuur een meergangen maaltijd.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 4. Hunters_&_Gatherers

  Hunters & Gatherers - 18.10.24 Paddenstoelen

  Buy
  € 74,50

  Vrijdag 18 oktober 2024 - Vandaag staat in het teken van het zoeken van paddenstoelen. Ook noten, kastanjes en wild(braad) staan op het menu. We starten met een wandeling door het woud. We lopen onder begeleiding van een ervaren gids die ons de kneepjes van het paddenstoelen zoeken bijbrengt. Vervolgens maken we gezamenlijk op houtvuur een meergangen maaltijd.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 5. Hunters_&_Gatherers

  Hunters & Gatherers - 26.10.24 Paddenstoelen

  Buy
  € 74,50

  Zaterdag 26 oktober 2024 - Vandaag staat in het teken van het zoeken van paddenstoelen. Ook noten, kastanjes en wild(braad) staan op het menu. We starten met een wandeling door het woud. We lopen onder begeleiding van een ervaren gids die ons de kneepjes van het paddenstoelen zoeken bijbrengt. Vervolgens maken we gezamenlijk op houtvuur een meergangen maaltijd.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 6. Hunters & Gatherers - 10.11.24 Paddenstoelen

  Hunters & Gatherers - 10.11.24 Paddenstoelen

  Buy
  € 74,50

  Zondag 10 november 2024 - Vandaag staat in het teken van het zoeken van paddenstoelen. Ook noten, kastanjes en wild(braad) staan op het menu. We starten met een wandeling door het woud. We lopen onder begeleiding van een ervaren gids die ons de kneepjes van het paddenstoelen zoeken bijbrengt. Vervolgens maken we gezamenlijk op houtvuur een meergangen maaltijd.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 7. Hunters_&_Gatherers

  Hunters & Gatherers - 25.02.24 Wild

  Buy
  € 84,50

  Zondag 25 februari 2024 - We komen in het winterse bos samen voor de Camp Cook Gathering ‘Hunters & Gatherers Wild’. Vandaag staat in het teken van het wild(braad). De jager deelt zijn ‘oogst’ met ons. We leren het vakkundig ontweiden, beoordelen en portioneren van een wild zwijn. Naast burgers, worst en een stoof worden de mooiste delen, zoals haas en filet, direct boven het vuur gegrilld.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 8. Hunters_&_Gatherers

  Hunters & Gatherers - 24.03.24 Wild

  Buy
  € 84,50

  Zondag 24 maart 2024 - We komen in het winterse bos samen voor de Camp Cook Gathering ‘Hunters & Gatherers Wild’. Vandaag staat in het teken van het wild(braad). De jager deelt zijn ‘oogst’ met ons. We leren het vakkundig ontweiden, beoordelen en portioneren van een wild zwijn. Naast burgers, worst en een stoof worden de mooiste delen, zoals haas en filet, direct boven het vuur gegrilld.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 9. Hunters & Gatherers - 12.10.24 Wild

  Hunters & Gatherers - 12.10.24 Wild

  Buy
  € 82,50

  Zaterdag 12 Oktober 2024 - Het bos is op zijn mooist, wanneer we samen komen voor de Camp Cook Gathering ‘Hunters & Gatherers III’. Vandaag staat in het teken van het wild(braad). Het jachtseizoen is juist geopend en de jager deelt zijn eerste ‘oogst’ met ons. We leren het vakkundig ontweiden, beoordelen en portioneren van een hertenkalf. Naast verse worst, burgers en een stoofschotel worden de mooiste delen direct boven het vuur gegrilld.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 10. Hunters_&_Gatherers

  Hunters & Gatherers - 13.10.24 Wild

  Buy
  € 82,50

  Zondag 13 Oktober 2024 - Het bos is op zijn mooist, wanneer we samen komen voor de Camp Cook Gathering ‘Hunters & Gatherers III’. Vandaag staat in het teken van het wild(braad). Het jachtseizoen is juist geopend en de jager deelt zijn eerste ‘oogst’ met ons. We leren het vakkundig ontweiden, beoordelen en portioneren van een everzwijn. Naast verse worst, burgers en een stoofschotel worden de mooiste delen direct boven het vuur gegrilld..

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap