Workshops

Workshops

Jaarrond organiseren we op het erf van The WildKitchen verschillende activiteiten. Het koken op houtvuur staat centraal, respect voor de natuur, het bos, waarin we mogen zijn is een voorwaarde.
Het erf van The WildKitchen is wat energie betreft off-grid. Elektriciteit komt van de zon, kachels in de stuga en vuren om op te koken stoken we met hout van de Veluwe.

Ga voor een chronologisch overzicht van onze activiteiten naar onze agenda

Artikelen 31 tot 36 van 36 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
  1. Ansjovis

    Ansjovis

    Buy
    € 49,50
    Zaterdag 8 juni 2024 - Ansjovis We verzamelen op het erf van The WildKitchen voor een dag in het teken van ansjovis. We zorgen voor mooie ingrediënten, waarmee we een complete maaltijd maken. Op het programma staat een complete maaltijd, met ansjovis in de hoofdrol. Na vandaag kijk je heel anders tegen dit kleine visje aan. TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!
  2. Wild van bieten

    Wild van bieten (en andere groenten)

    Buy
    € 52,50

    Zaterdag 25 mei 2024- Wild van bieten.

    Een mooie dag midden in het bos!

  3.  Zuurdesembrood

    Outdoor Bread

    Buy
    € 42,50
    Zaterdag 1 juni 2024 - Outdoor Bread We verzamelen op het erf van The WildKitchen voor een dag in het teken van brood. We maken verschillende broden en pizza. Je leert technieken om ook op vakantie van vers brood te kunnen genieten. We zorgen voor mooie ingrediënten, waarmee we een complete maaltijd maken. TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!
  4.  Zuurdesembrood

    Outdoor Bread

    Buy
    € 42,50
    Zaterdag 21 september 2024 - Outdoor Bread We verzamelen op het erf van The WildKitchen voor een dag in het teken van brood. We maken verschillende broden en pizza. Je leert technieken om ook op vakantie van vers brood te kunnen genieten. We zorgen voor mooie ingrediënten, waarmee we een complete maaltijd maken. TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!
  5. Wilde frieten en Zwijnen schnitzel

    Wilde frieten en Zwijnen schnitzel

    Buy
    € 49,50
    Zaterdag 15 september 2024 - Wilde frieten en Zwijnen schnitzel We verzamelen op het erf van The WildKitchen voor een dag in het teken van een bekend stukje vlees; schitzel. Maar nu eens van everzwijn. We zorgen voor mooie ingrediënten, waarmee we een complete maaltijd maken. Op het programma staat een complete maaltijd, met everzwijn in de hoofdrol. TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!
  6. QVIST Wilde Vinken & Saucijzen

    Wilde Vinken & Saucijzen

    Buy
    € 62,50

    Zondag 19 november 2023 - Deze late novemberdag staat in het teken van winterse kost. We gaan saucijzen en vinken maken. Niet 'uit de krimpfolie in de pan', maar met als basis een mooi stuk Wild Zwijn. We beginnen bij het begin. Verder staan er een aantal mooie stampotten van het vuur op het menu. Samen genieten we van een mooie dag in het winterse bos. 

     

Artikelen 31 tot 36 van 36 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap