Workshops

Workshops

Jaarrond organiseren we op het erf van The WildKitchen verschillende activiteiten. Het koken op houtvuur staat centraal, respect voor de natuur, het bos, waarin we mogen zijn is een voorwaarde.
Het erf van The WildKitchen is wat energie betreft off-grid. Elektriciteit komt van de zon, kachels in de stuga en vuren om op te koken stoken we met hout van de Veluwe.

Ga voor een chronologisch overzicht van onze activiteiten naar onze agenda

Artikelen 1 tot 10 van 36 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. The pocketguide to field dressing, butchering and cooking of deer.
 2. Basic butchering of livestock and game
 3. Home sausage making
 4. Build a smokehouse
 5. Koken op houtvuur

  High Fire - Campfire Gathering

  Buy
  € 59,50

  Zondag 17 maart 2024 - Koken op houtvuur. Deze Camp Cook Gathering is een mooie introductie om het koken op houtvuur onder de knie te krijgen. Maar ook gewoon een gezellige dag, midden in het bos.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 6. Koken op houtvuur

  High Fire - Campfire Gathering

  Buy
  € 59,50

  Zaterdag 13 april 2024 - Koken op houtvuur. Deze Camp Cook Gathering is een mooie introductie om het koken op houtvuur onder de knie te krijgen. Maar ook gewoon een gezellige dag, midden in het bos.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 7. Go Slow

  Go slow - Campfire Gathering

  Buy
  € 62,50

  Zondag 3 november 2023 - Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Gezamenlijk maken we op open vuur een aantal stoere stoofpotten die onder het genot van een drankje en zelfgebakken brood worden genuttigd.

 8. Heideproeverij

  Heideproeverij

  Buy
  € 0,00

  Zaterdag 7 & zondag 8 september 2024  Het eerste weekend van september staat in het teken van het Veluws heidelam en natuurlijk onze bijen. Ook zij zwerven jaarrond over de hei en door het bos om hun kostje bij elkaar te zoeken. Geniet van de hei zoals je er nog nooit van hebt genoten. Vandaag beleef, proef en ruik je de hei als nooit tevoren

 9. wildplukken

  Hunters & Gatherers - Wildplukken

  Buy
  € 69,50

  Zaterdag 18 mei 2024 - De natuur ontpopt zich wanneer we in The WildKitchen samen komen voor de Hunters & Gatherers Wildplukken. Vandaag is de natuur onze groententuin. Gezamenlijk maken we een gevarieerde maaltijd, waarvoor naast wilde planten en kruiden ook biologische kaasjes en wild op de ingrediëntenlijst staan

  TIP: Heb je een goed oogstmes neem deze dan mee!

 10. Hunters & Gatherers - 06.10.24 Paddenstoelen

  Hunters & Gatherers - 06.10.24 Paddenstoelen

  Buy
  € 74,50

  Zondag 6 oktober 2024- Vandaag staat in het teken van het zoeken van paddenstoelen. Ook noten, kastanjes en wild(braad) staan op het menu. We starten met een wandeling door het woud. We lopen onder begeleiding van een ervaren gids die ons de kneepjes van het paddenstoelen zoeken bijbrengt. Vervolgens maken we gezamenlijk op houtvuur een meergangen maaltijd.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

Artikelen 1 tot 10 van 36 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap