Sap (concentraat)

5 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Ahorn Syrup

  Maple Syrup

  Buy
  € 24,50
  Canadese Maple Syrup of ahoorsiroop. Heerlijke toevoeging aan brood, gebak, muesli en dessert, als basis van wildsauzen en natuurlijke op wafels en pannenkoeken.
 2. wildpluk duindoorn, Havtorn

  Duindoornsap

  Buy
  € 3,75
  Puur duindoorn of Havtorn sap. Heerlijke toevoeging aan zelf te bakken brood en gebak. Ook lekker door muesli, deserts en als basis voor smoothies en wildsauzen.
 3. wildpluk duindoorn, Havtorn

  Duindoornsiroop

  Buy
  € 6,35
  Siroop van duindoorn of Havtorn bes. Heerlijke toevoeging aan zelf te bakken brood en gebak. Ook lekker door muesli, deserts en als basis voor smoothies en wildsauzen.
 4. Black Fox Appel Cider

  Black Fox Appelcider

  Buy
  € 5,30
  "Real English cider". Een frisse, kruidige, licht-mousserende cider die gemaakt is van negen soorten traditionele cider-appelrassen. Je proeft in deze bijzondere cider bijna het land waarop de appels geteeld zijn, en de bloemen en kruiden die er in de buurt groeien. Deze drank heeft zoveel smaak en geur dat je er van blijft proeven. Je zou bijna vergeten dat je er heel mooi mee kan koken.
 5. Premium Appel Cider

  Premium Appelcider

  Buy
  € 5,30
  "Real English cider". Een wat zachtere Engelse cider, ideaal voor een zwoele zomerse dag. Met heerlijk zachte, fruitige tonen die goed passen bij salades en kaas.
5 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap