Food

Artikelen 31 tot 35 van 35 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Snow Peak Compact Smoker

  Snow Peak Compact Smoker

  Buy
  Handzame rookoven voor een dagje aan de waterkant. Smoker kan op grill, brander of BBQ geplaatst worden. Mooie hoogte, waardoor de twee niveaus goed zijn te benutten.
 2. OPINEL SlimLine fileerklapmes 10

  OPINEL SlimLine fileerklapmes 10

  Buy
  € 30,50
  Mooi vormgegeven degelijk Frans fileer(klap)mesje.
 3. QVIST Outdoor Cooking Oplegzeef

  QVIST Oplegzeef

  Buy
  € 24,50
  Robuuste zeef voor het scheiden van vocht, maar ook handig bij het kort koken, blancheren, van groenten, schaal- en schelpdieren.
 4. Witloft Ambachtelijk Leren Schort

  Witloft Ambachtelijk Leren Schort

  Buy
  € 139,50
  Stoer leren schort voor de avontuurlijke buitenkok. Met lussen voor je gereedschap. Beschermt kleding tegen vet en vuur. Door het gebruik van hoogwaardig tuigleer zal het schort door het dragen met de tijd een eigen karakter krijgen. Ieder schort is handgemaakt en daarom uniek. Op en top Nederlands product. Gemakkelijk instelbare hals en tailleriem maakt het schort eenvoudig instelbaar.
 5. Salzburger Handmolen MH8

  Salzburger Handmolen MH8

  Buy
  € 935,00

  Klassieke molen met een even eenvoudig als effectief design. Geschikt voor grotere hoeveelheden (groepen). De molen bestaat uit twee zelfslijpende stenen van natuursteen (graniet) wn beukenhouten behuizing. Graan wordt via een opening in de bovenste steen ingevoerd en het meel wordt in een lade opgevangen. De molen wordt met 2 klemmen aan het werkblad bevestigd en maalt moeiteloos alle graansoorten en rijst . De fijnheid van het meel stel je met de instelschroef bovenop de molen in.
  Doet niet voor elektrisch onder
  Getoonde zeven zijn los leverbaar.

Artikelen 31 tot 35 van 35 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap