recepten-nl banner

Bij ons ben je niet alleen op het juiste adres voor je hardware, de materialen, maar ook voor achtergrondinformatie en recepten. Op deze plek gaan we jaarrond recepten met je delen. Heb jij een recept dat je wilt delen? Mail het ons we nemen hem graag op.

Meer recepten vind je in ons BuitenKookBoek!

 

 

Mei 2019 - In het voorjaar is de brandnetel met daslook vaak het eerste kruid dat we kunnen verzamelen. Neem, zeker later in het jaar, van de brandnetel alleen de frisse toppen en zoek op een mooie plek. Pittige brandnetelsoep is een recept voor een stevige maaltijdsoep voor 2 personen of een starter voor 4 - 6 personen.

Lees meer

Mei 2018 - Eenvoudig recept voor een zachte Zweedse kruidkoek. De opgegeven hoeveelheden zijn voor de Wolf (DO6 of DO9). In plaats van cakemeel kan je natuurlijk ook patentbloem en bakpoeder gebruiken.

Lees meer

Mei 2018 - Eenvoudig recept voor gistbrood dat ook op de camping goed te doen is. Een recept dat veel mensen aanspreekt en belangrijker een mooi brood oplevert. Het rijst overnacht, zodat je ´s morgens direct een heerlijk brood kan bakken.

Lees meer

April 2018 - Nog uit mijn studententijd heb ik het recept voor een vegetarische burger. Nu heb ik niets tegen een stukje eerlijk vlees, liefst wild, maar er is van alles te zeggen voor een dagje zonder. Aan de slag dus!

Lees meer

© 2003 - 2020 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap