Hoofdmaaltijden

Hoofdmaaltijden

Uitgebalanceerde smakelijke maaltijden die eenvoudig zijn te bereiden. Voor de meeste maaltijden is alleen kokend water nodig. De maaltijd is vervolgens in de verpakking te bereiden. In een aantal gevallen is een steelpan vereist. Naast de gangbare maaltijden zijn er bewust ook verschillende (lacto) vegetarische varianten.

Mocht je 5 of meer pakketten willen hebben en maakt het je niet niet zoveel uit welke dat worden dan stellen we graag een gevarieerd pakket voor je samen. Kijk maar eens bij weekpakketten. Op combinatiepakketten van 5 maaltijden of meer ontvang je minimaal 20% korting.

De maaltijden laten zich eenvoudig in de verpakking bereiden. Open de verpakking, giet de voorgeschreven hoeveelheid kokend water toe. Sluit de verpakking en wacht 5 - 10 minuten. Vervolgens kan je de maaltijd direct uit de verpakking eten. Een lange lepel is dan handig. De verschillende maaltijden zijn licht van gewicht en de Turmat maaltijden zijn ook nog eens vacuüm gezogen, waardoor ze minder ruimte innemen.Maaltijd bereiding

 

Sectie
Merk
 1. Selectie verwijderen Optimus
2 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Optimus Spork Ti long

  Optimus Spoon Ti long

  Buy
  € 12,50
  Mooi vormgegeven extra lange titanium lepel. Handig om expeditiemaaltijden direct uit de verpakking mee te eten.
 2. Optimus insulation pouch

  Optimus (H)EAT Insulation Pouch

  Buy
  € 14,50
  The Optimus (H)EAT Insulation Pouch is een handige oplossing voor de bereiding en eten van expeditie maaltijden. Maar helopt ook bij het besparen van energie. De pouch houdt je maaltijd 25% langer warm. Door de handige slip-in zijzakken kan je de maaltijd direct uit de pouch eten zonder je vingers te verbranden. In de (H)EAT Pouch passen de verschillende gedroogde maaltijden van bijv. Trek 'n Eat, Travellunch, Adventure Food, etc. De Optimus Terra Weekend HE and Solo Cook pot, maar ook verschillende pannen van Primus, Snow Peak en MSR passen perfect in de pouch. Beperk je kooktijd en dure brandstof, door je maaltijd in pan en pouch na te garen!
2 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2020 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap