Workshops

Workshops
Gespreid over het jaar bieden we een aantal uitdagende activiteiten aan. Je kunt je hiervoor individueel inschrijven. Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we op aanvraag een activiteit organiseren. Datum, locatie en invulling bepalen we samen.

Meer informatie en een overzicht van alle activiteiten komend jaar vind je hier.

Artikelen 21 tot 24 van 24 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Zuurdesembrood

  Outdoor Bread

  Buy
  € 42,50
  Zaterdag 28 september 2024 - Outdoor Bread We verzamelen op het erf van The WildKitchen voor een dag in het teken van brood. We maken verschillende broden en pizza. Je leert technieken om ook op vakantie van vers brood te kunnen genieten. We zorgen voor mooie ingrediënten, waarmee we een complete maaltijd maken. TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!
 2. Wild Pie & Cider

  Wild Pie & Cider

  Buy
  € 57,50

  Zaterdag 6 april 2024- Wild Pie & Cider.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 3. Wilde frieten en Zwijnen schnitzel

  Wilde frieten en Zwijnen schnitzel

  Buy
  € 49,50
  Zaterdag 29 september 2024 - Wilde frieten en Zwijnen schnitzel We verzamelen op het erf van The WildKitchen voor een dag in het teken van een bekend stukje vlees; schitzel. Maar nu eens van everzwijn. We zorgen voor mooie ingrediënten, waarmee we een complete maaltijd maken. Op het programma staat een complete maaltijd, met everzwijn in de hoofdrol. TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!
 4. QVIST Wilde Vinken & Saucijzen

  Wilde Vinken & Saucijzen

  Buy
  € 62,50

  Zondag 19 november 2023 - Deze late novemberdag staat in het teken van winterse kost. We gaan saucijzen en vinken maken. Niet 'uit de krimpfolie in de pan', maar met als basis een mooi stuk Wild Zwijn. We beginnen bij het begin. Verder staan er een aantal mooie stampotten van het vuur op het menu. Samen genieten we van een mooie dag in het winterse bos. 

   

Artikelen 21 tot 24 van 24 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2023 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap