Workshops

Workshops
Gespreid over het jaar bieden we een aantal uitdagende activiteiten aan. Je kunt je hiervoor individueel inschrijven. Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we op aanvraag een activiteit organiseren. Datum, locatie en invulling bepalen we samen.

Meer informatie en een overzicht van alle activiteiten komend jaar vind je hier.

Artikelen 11 tot 19 van 19 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Hunters_&_Gatherers

  QVIST Hunters & Gatherers - Wild

  Buy
  € 74,50

  Zaterdag 9 Oktober 2021 - Het bos is op zijn mooist, wanneer we samen komen voor de Camp Cook Gathering ‘Hunters & Gatherers III’. Vandaag staat in het teken van het wild(braad). Het jachtseizoen is juist geopend en de jager deelt zijn eerste ‘oogst’ met ons. We leren het vakkundig ontweiden, beoordelen en portioneren van een hertenkalf. Naast verse worst, burgers en een stoofschotel worden de mooiste delen direct boven het vuur gegrilld.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 2. Hunters_&_Gatherers

  QVIST Hunters & Gatherers - Wild

  Buy
  € 74,50

  Zondag 10 Oktober 2021 - Het bos is op zijn mooist, wanneer we samen komen voor de Camp Cook Gathering ‘Hunters & Gatherers III’. Vandaag staat in het teken van het wild(braad). Het jachtseizoen is juist geopend en de jager deelt zijn eerste ‘oogst’ met ons. We leren het vakkundig ontweiden, beoordelen en portioneren van een everzwijn. Naast verse worst, burgers en een stoofschotel worden de mooiste delen direct boven het vuur gegrilld..

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 3. Go Slow

  QVIST Go slow - Camp Cook Gathering

  Buy
  € 62,50

  Zaterdag 6 november 2021 - Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Gezamenlijk maken we op open vuur een aantal stoere stoofpotten die onder het genot van een drankje en zelfgebakken brood worden genuttigd.

 4. Samen koken, zoals de Samen koken

  QVIST Samen koken, zoals de Samen koken

  Buy
  € 69,50

  Zondag 14 november 2021 - Workshop waarin we aan de slag gaan met de technieken en ingrediënten, zoals de Samen in noord Scandinavië die gebruiken. Denk daarbij aan het roken van zalm, forel en het op houtvuur bereiden van verschillende delen van het rendier. Diverse soorten paddenstoelen, groenten en bessen maken de maaltijd compleet. Er wordt trouwens ook veel koffie gedronken en berkenthee. Zo van het houtvuur.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 5. Zuurdesembrood

  QVIST Zuurdesembrood

  Buy
  € 67,50
  Zaterdag 6 juni 2020 - Zuurdesembrood We verzamelen op het erf van The WildKitchen voor een dag in het teken van sourdough, zuurdesembrood. We maken verschillende degen, gaan shapen, bakken en proeven. We maken verschillende broden en pizza. We zorgen voor mooie ingrediënten, waarmee we een complete maaltijd maken. TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!
 6. Zuurdesembrood

  QVIST Zuurdesembrood

  Buy
  € 67,50
  Zaterdag 20 juni 2020 - Zuurdesembrood We verzamelen op het erf van The WildKitchen voor een dag in het teken van sourdough, zuurdesembrood. We maken verschillende degen, gaan shapen, bakken en proeven. We maken verschillende broden en pizza. We zorgen voor mooie ingrediënten, waarmee we een complete maaltijd maken. TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!
 7. QVIST Wild Pie & Cider

  QVIST Wild Pie & Cider

  Buy
  € 57,50

  Zaterdag 11 april 2020 - Wild Pie & Cider.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 8. Trangia CookOut

  QVIST Trangia CookOut

  Buy
  € 42,50

  Zondag 26 april 2020 - Trangia CookOut.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 9. QVIST Wilde Vinken & Saucijzen

  QVIST Wilde Vinken & Saucijzen

  Buy
  € 59,50

  Zaterdag 20 november 2021 - Deze late novemberdag staat in het teken van winterse kost. We gaan saucijzen en vinken maken. Niet 'uit de krimpfolie in de pan', maar met als basis een mooi stuk Wild Zwijn. We beginnen bij het begin. Verder staan er een aantal mooie stampotten van het vuur op het menu. Samen genieten we van een mooie dag in het winterse bos. 

   

Artikelen 11 tot 19 van 19 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2021 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap