Workshops

Workshops
Gespreid over het jaar bieden we een aantal uitdagende activiteiten aan. Je kunt je hiervoor individueel inschrijven. Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we op aanvraag een activiteit organiseren. Datum, locatie en invulling bepalen we samen.

Meer informatie en een overzicht van alle activiteiten komend jaar vind je hier.

Artikelen 11 tot 20 van 20 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Hunters_&_Gatherers

  QVIST Hunters & Gatherers - Wild

  Buy
  € 74,50

  Zaterdag 9 Oktober 2021 - Het bos is op zijn mooist, wanneer we samen komen voor de Camp Cook Gathering ‘Hunters & Gatherers III’. Vandaag staat in het teken van het wild(braad). Het jachtseizoen is juist geopend en de jager deelt zijn eerste ‘oogst’ met ons. We leren het vakkundig ontweiden, beoordelen en portioneren van een hertenkalf. Naast verse worst, burgers en een stoofschotel worden de mooiste delen direct boven het vuur gegrilld.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 2. Hunters_&_Gatherers

  QVIST Hunters & Gatherers - Wild

  Buy
  € 74,50

  Zondag 10 Oktober 2021 - Het bos is op zijn mooist, wanneer we samen komen voor de Camp Cook Gathering ‘Hunters & Gatherers III’. Vandaag staat in het teken van het wild(braad). Het jachtseizoen is juist geopend en de jager deelt zijn eerste ‘oogst’ met ons. We leren het vakkundig ontweiden, beoordelen en portioneren van een everzwijn. Naast verse worst, burgers en een stoofschotel worden de mooiste delen direct boven het vuur gegrilld..

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 3. QVIST Hunters & Gatherers Zweden

  QVIST Hunters & Gatherers Zweden 2020

  Buy
  € 695,00

  Donderdag 24 sept. - Maandag 28 sept. 2020 - Dit najaar organiseren we weer een meerdaagse workshop in Zweden. We gaan naar Jämtland waar we in karakteristieke Zweedse stuga (volpension) verblijven. Met de lokale jachtgroep trekken we het bos in voor de elandenjacht. En gaan zelf aan de slag bij het ontweiden, villen, uitbenen, portioneren én bereiden van het eland. Dat laatste doen we uiteraard op open vuur. Met de mooiste delen gaan we direct aan de slag, daarnaast maken we ook elandenworst en -burgers. Wat we niet gebruiken gaat in de diepvries. 's Avonds is er gelegenheid om je bij het vuur in de Kota terug te trekken, een lijntje uit te gooien in het meer of de zon onder te zien gaan vanuit de hottub. Het volledige programma lees je hier.

 4. Go Slow

  QVIST Go slow - Camp Cook Gathering

  Buy
  € 62,50

  Zaterdag 6 november 2021 - Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Gezamenlijk maken we op open vuur een aantal stoere stoofpotten die onder het genot van een drankje en zelfgebakken brood worden genuttigd.

 5. Samen koken, zoals de Samen koken

  QVIST Samen koken, zoals de Samen koken

  Buy
  € 69,50

  Zondag 14 november 2021 - Workshop waarin we aan de slag gaan met de technieken en ingrediënten, zoals de Samen in noord Scandinavië die gebruiken. Denk daarbij aan het roken van zalm, forel en het op houtvuur bereiden van verschillende delen van het rendier. Diverse soorten paddenstoelen, groenten en bessen maken de maaltijd compleet. Er wordt trouwens ook veel koffie gedronken en berkenthee. Zo van het houtvuur.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 6. FIKA - Een zondag in het bos

  FIKA - Een zondag in het bos

  Buy
  € 29,50

  28 oktober 2018 - Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we aan de slag. Gezamenlijk maken we op openvuur broodjes, broden, pizza en koffie veel koffie. Tussen de bedrijven door steken we bovendien heel wat op over de (natuur)historie van het Zwolse bos.

 7. Zuurdesembrood

  QVIST Zuurdesembrood

  Buy
  € 67,50
  Zaterdag 6 juni 2020 - Zuurdesembrood We verzamelen op het erf van The WildKitchen voor een dag in het teken van sourdough, zuurdesembrood. We maken verschillende degen, gaan shapen, bakken en proeven. We maken verschillende broden en pizza. We zorgen voor mooie ingrediënten, waarmee we een complete maaltijd maken. TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!
 8. Zuurdesembrood

  QVIST Zuurdesembrood

  Buy
  € 67,50
  Zaterdag 20 juni 2020 - Zuurdesembrood We verzamelen op het erf van The WildKitchen voor een dag in het teken van sourdough, zuurdesembrood. We maken verschillende degen, gaan shapen, bakken en proeven. We maken verschillende broden en pizza. We zorgen voor mooie ingrediënten, waarmee we een complete maaltijd maken. TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!
 9. QVIST Wild Pie & Cider

  QVIST Wild Pie & Cider

  Buy
  € 57,50

  Zaterdag 11 april 2020 - Wild Pie & Cider.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

 10. Trangia CookOut

  QVIST Trangia CookOut

  Buy
  € 42,50

  Zondag 26 april 2020 - Trangia CookOut.

  TIP: Heb je een goed kampeermes neem deze dan mee!

Artikelen 11 tot 20 van 20 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2021 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap