BuitenGewoon handig

BuitenGewoon handig

QVIST Outdoor Cooking bied je de accessoires die in combinatie met gietijzer en open vuur buiten gewoon handig zijn. Nieuw in ons assortiment is de robuuste opbergkist van gecertificieerd hout. Speciaal voor ons op de Veluwe vervaardigt.

De kist heeft een deksel dat omgedraaid als werkblad gebruikt kan worden. Ze zijn bovendien schakelbaar, waardoor je er een hele veldkeuken mee kan bouwen. We hebben de kist als Starterkit met naast de Dutch Oven al de accessoires die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan en als Real Bread Field Bakery, hierin vind je de accessoires voor het bakken van brood, taart en pizza. Daarnaast hebben we de kist natuurlijk ook los, om er al het geen in te doen dat jij buiten gewoon handig vindt.

Artikelen 11 tot 20 van 42 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Coghlan’s waterproof pouch

  Coghlan's Waterproof pouch s

  Buy
  € 4,15
  Waterdicht tasje van sterk vinyl, met klitsluiting. Voor alles wat je droog en schoon wilt houden. Je kookboek bijvoorbeeld.
 2. Hot-Rods V8 kampvuursteun

  Hot-Rods V8 kampvuursteun

  Buy
  € 33,95
  Degelijk uitklapbaar rvs rek, waarop je je grillrooster kwijt kan. Met rooster mooie combinatie om op te grillen maar ook om je ketel of pan op te plaatsen. Dutch Ovens (tot en met DO15) kunnen direct op de standaard gezet worden.
 3. Coghlan's Camp Grill HD

  Coghlan's Camp Grill HD

  Buy
  € 52,50
  Extra zwaar uitgevoerd model voor het boven het vuurplaatsen van Dutch Ovens en andere zware pannen. Met links en rechts twee stevige inklapbare poten.
 4. Campfyre Tripod Kit TK200

  Campfyre Tripod kit TK250

  Buy
  € 129,50
  Maak op locatie m.b.v. deze kit van drie stammetjes je eigen driepoot. Geschilde stammetjes (kastanje of grove den) van 2.50 m. eventueel apart leverbaar (worden echter niet verzonden).
 5. QVIST Outdoor Cooking Trivet HD

  QVIST Trivet HD

  Buy
  € 22,50
  Stevige inklapbare trivet, of pannensteun, voor de avontuurlijke buitenkok. Handig om een pan of ketel stabiel boven het houtvuur te plaatsen. In combinatie met de Campfire Vuurschaal een mooie compacte vuurplaats voor onderweg.
 6. Muurikka hob

  MUURIKKA Campfire Base

  Buy
  € 24,00
  Mooie stevige driepoot om je potten en pannen of grillrooster in het kampvuur te kunnen plaatsen.
 7. QVIST Lidlifter L

  QVIST Lidlifter L

  Buy
  € 8,25
  Robuuste greep voor het liften van het hete deksel. Verbeterd model. De gebogen basis maakt dat het deksel stabieler is te manoeuvreren.
 8. QVIST Trivet

  QVIST Trivet

  Buy
  € 6,75
  De trivet dient twee doelen; handig voor het veilig en schoon wegleggen van het hete deksel en hij biedt de mogelijkheid het omgekeerde Dutch Oven deksel als grillplaat te gebruiken.
 9. Witloft Ambachtelijk Leren Schort

  Witloft Ambachtelijk Leren Schort

  Buy
  € 139,50
  Stoer leren schort voor de avontuurlijke buitenkok. Met lussen voor je gereedschap. Beschermt kleding tegen vet en vuur. Door het gebruik van hoogwaardig tuigleer zal het schort door het dragen met de tijd een eigen karakter krijgen. Ieder schort is handgemaakt en daarom uniek. Op en top Nederlands product. Gemakkelijk instelbare hals en tailleriem maakt het schort eenvoudig instelbaar.
 10. QVIST Outdoor Cooking Werkhandschoenen

  QVIST Werkhandschoenen

  Buy
  € 15,75

  Stoere werkhandschoenen. Ideaal voor de buitenkok. Ook bij het zwaardere kloof- en zaagwerk in het bos of op het erf onmisbaar. Biedt in de veldkeuken redelijke bescherming tegen hitte. Voor het gebruik in combinatie met Dutch Ovens, waarbij het hete gietijzer direct wordt opgepakt, adviseren wij echter onze gloves.

Artikelen 11 tot 20 van 42 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2023 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap