Keukenmeubels

Keukenmeubels
Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Nigor Sandpiper S

  Spatz Sandpiper S

  Buy
  € 119,95
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 35 cm en een tafelblad van 52 x 42 cm geschikt als bijzettafel of om vanaf de grond of een lage stoel aan te zitten. De tafel weegt slechts 4000 gram en heeft een zeer klein pakvolume.
 2. Nigor Sandpiper M

  Spatz Sandpiper M

  Buy
  € 159,95
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 43 cm en een riant tafelblad van 90 x 60 cm geschikt als bijzettafel of om vanaf de grond of een lage stoel met meerdere mensen aan te zitten. De tafel weegt 7400 gram en heeft een klein pakvolume.
 3. Nigor Sandpiper L

  Spatz Sandpiper L

  Buy
  € 179,95
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 71 cm en een riant tafelblad van 90 x 60 cm geschikt om met een hogere stoel met meerdere mensen aan te zitten. De tafel heeft een klein pakvolume en een handige draagtas.
 4. Snow Peak Single Action Table Low LV-100T
 5. Snow Peak Single Action Table M LV-010T
 6. Snow Peak Single Action Table Long LV-015T
 7. Snow Peak MyTable LV-034T
 8. Snow Peak Single Action Table Low LV-070T
 9. Snow Peak Single Action Table Low LV-071T
 10. Snow Peak IGT Table regular

  Snow Peak IGT Table regular

  Buy
  € 169,50
  Maximize your table space by extending your Iron Grill Table Set another three feet with this elegant and sturdy bamboo table. *Legs not included
Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2022 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap