Keukenmeubels

Keukenmeubels
Artikel 1 bis 10 von 18 gesamt
Pagina:
pro Seite
Liste  Gitter 
 1. Nigor Sandpiper S

  Nigor Sandpiper S

  Buy
  119,95 €
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 35 cm en een tafelblad van 52 x 42 cm geschikt als bijzettafel of om vanaf de grond of een lage stoel aan te zitten. De tafel weegt slechts 4000 gram en heeft een zeer klein pakvolume.
 2. Nigor Sandpiper M

  Nigor Sandpiper M

  Buy
  159,95 €
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 43 cm en een riant tafelblad van 90 x 60 cm geschikt als bijzettafel of om vanaf de grond of een lage stoel met meerdere mensen aan te zitten. De tafel weegt 7400 gram en heeft een klein pakvolume.
 3. Nigor Sandpiper L

  Nigor Sandpiper L

  Buy
  179,95 €
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 71 cm en een riant tafelblad van 90 x 60 cm geschikt om met een hogere stoel met meerdere mensen aan te zitten. De tafel heeft een klein pakvolume en een handige draagtas.
 4. Snow Peak Single Action Table Low LV-100T
 5. Snow Peak Single Action Table M LV-010T
 6. Snow Peak Single Action Table Long LV-015T
 7. Snow Peak MyTable LV-034T
 8. Snow Peak Single Action Table Low LV-070T
 9. Snow Peak Single Action Table Low LV-071T
 10. Snow Peak IGT Table regular

  Snow Peak IGT Table regular

  Buy
  169,50 €
  Maximize your table space by extending your Iron Grill Table Set another three feet with this elegant and sturdy bamboo table. *Legs not included
Artikel 1 bis 10 von 18 gesamt
Pagina:
pro Seite
Liste  Gitter 

Sicher Einkaufen

Warenkorb

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Produkte vergleichen

Es ist kein Artikel zum Vergleichen vorhanden.

Leave no Trace

© 2003 - 2021 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap