Keukenmeubels

Keukenmeubels
Artikel 1 bis 10 von 30 gesamt
Pagina:
pro Seite
Liste  Gitter 
 1. Nigor Flycatcher M

  Spatz Flycatcher M

  Buy
  86,50 €
  Door de comfortabele vorm en het technisch ontwerp maakt de NIGOR® Flycatcher een stoere stoel voor iedereen die liever buiten is dan binnen. Van de tuin naar het strand en van de camping tot reizend onderweg; vouw ‘m op, berg weg, neem mee en geniet ervan! Gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, het frame is gemaakt van blank gelakt Duits beukenhout en de zitting van 100% katoen canvas. Pakmaat slechts 85 x 15 x 6 cm..
 2. Nigor Sandpiper S

  Spatz Sandpiper S

  Buy
  119,95 €
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 35 cm en een tafelblad van 52 x 42 cm geschikt als bijzettafel of om vanaf de grond of een lage stoel aan te zitten. De tafel weegt slechts 4000 gram en heeft een zeer klein pakvolume.
 3. Nigor Sandpiper M

  Spatz Sandpiper M

  Buy
  159,95 €
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 43 cm en een riant tafelblad van 90 x 60 cm geschikt als bijzettafel of om vanaf de grond of een lage stoel met meerdere mensen aan te zitten. De tafel weegt 7400 gram en heeft een klein pakvolume.
 4. Nigor Sandpiper L

  Spatz Sandpiper L

  Buy
  179,95 €
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 71 cm en een riant tafelblad van 90 x 60 cm geschikt om met een hogere stoel met meerdere mensen aan te zitten. De tafel heeft een klein pakvolume en een handige draagtas.
 5. Walkstool Walkstool 50 cm.

  Walkstool 50 cm. Basic

  Buy
  42,50 €
  Der famose Dreibeinhocker mit den teleskopierbaren Füßen in der preiswerten Grundversion. Das Produkt hat eine etwas andere Sitzfläche als die Spitzenprodukte und kommt mit Kunststofffüßchen. Ein Hocker zum Mitnehmen in guter Qualität und perfekter Funktion.
 6. Walkstool Walkstool 60 cm.

  Walkstool 60 cm. Basic

  Buy
  49,50 €
  Veel gekopieerd, maar niet geëvenaard. De Deense driepoot die zich compact laat opbergen. Zithoogte 60 cm. Overige modellen op aanvraag binnen een week leverbaar.
 7. Tripodstool

  Tripodstool

  Buy
  69,00 €
  Robuuste driepoot met leren zitting. Mooi en functioneel. Zithoogte 80 cm.
 8. Tripodstool DL

  Tripodstool DL

  Buy
  99,00 €
  Robuuste driepoot met leren zitting. Stool is extra tegen wegzakken beschermd. Handig in nat terrein. Mooi en functioneel. Zithoogte 80 cm.
 9. Snow Peak Snow Peak Low Beach Chair LV-090

  Snow Peak Low Beach Chair

  Buy
  149,50 €

  Lounge in luxury with this chair that includes a rugged, colored canvas fabric accented with bamboo wood armrests and an aluminum frame.

   

 10. Snow Peak Take! Bamboo Chair
Artikel 1 bis 10 von 30 gesamt
Pagina:
pro Seite
Liste  Gitter 

Sicher Einkaufen

Warenkorb

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Produkte vergleichen

Es ist kein Artikel zum Vergleichen vorhanden.

Leave no Trace

© 2003 - 2022 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap