Field Bakery

Field Bakery

Zelfgebakken brood, een bak koffie en een vuurtje ergens aan het water in Zweden. Dat is vakantie voor mij. Hier vind je accessoires, waarmee je samen met je Dutch Oven bij het kampvuur of BBQ heerlijke broden, pizza en taart bakt. Dit jaar geven we ook twee workshops zuurdesembrood. Meer informatie vind je hier.

5 Artikel
pro Seite
Liste  Gitter 
 1. QVIST Outdoor Cooking Broodrijsmand

  QVIST Broodrijsmand

  Buy
  13,95 €

  Rieten mand waarin het deeg mooi rijst. De mand geeft het brood vorm en reguleert het vocht en zorgt zo voor een stevige krokante korst. De ribbels van het riet laten een decoratieve afdruk in de korst van het brood achter. Voor vier van onze Dutch Oven maten hebben we een eigen mand; voor de Salmon (Ø 16 cm.), de Beaver (Ø 19 cm.), de Wolf (Ø 22 cm.) en de Bear (Ø 28 cm.). Het is uiteraard geen probleem om een kleinere maat in een grotere DO te gebruiken.

  Bestuif de vorm voor gebruik met wat bloem. Laat vervolgens het deeg op een geschikte plek (bijvoorbeeld in een kist) in de mand rijzen. Stort het brood na de tweede rijs in de Dutch Oven en bak het als een vloerbrood. Na gebruik volstaat het om de overtollige bloem uit de mand te kloppen.

 2. QVIST Outdoor Cooking Pizzaroller

  QVIST Pizzaroller

  Buy
  12,50 €
  Beuken houten roller. Voor het uit rollen van deeg voor bijvoorbeeld pizza of flammkuche.
 3. QVIST Outdoor Cooking Kruskavel

  QVIST Kruskavel

  Buy
  15,75 €
  Zweedse beukenhouten roller voor het maken van platbrood.
 4. Pizzaschep L (hout)

  QVIST Pizzaschep L (hout)

  Buy
  29,95 €
  Pizzaschep voor bij de oven. Ook handig voor (groenten)taarten, brood en het in ovens plaatsen van skillets en bakvormen.
 5. Pizzaschep S (hout)

  QVIST Pizzaschep S (hout)

  Buy
  28,50 €
  Compacte pizzaschep voor bij de oven. Ook handig voor (groenten)taarten, brood en het in ovens plaatsen van skillets en bakvormen.
5 Artikel
pro Seite
Liste  Gitter 

Sicher Einkaufen

Warenkorb

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Produkte vergleichen

Es ist kein Artikel zum Vergleichen vorhanden.

Leave no Trace

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap