Lantaarns

Lantaarns

QVIST Outdoor Cooking biedt de buitenkok een uniek assortiment lantaarns die gebruik maken van alle beschikbare brandstoffen. Wat brandstofgebruik betreft zijn we zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden dit verder te verduurzamen. Ben je op zoek naar een goede occasion? Lees dan verder.

We hebben een voortdurend wisselend aanbod van NOS (new old stock) en vintage (gebruikte modellen) lantaarns. Het gaat dan o.a. om voor verzamelaars interessante modellen, maar ook om goedkope stormlantaarns voor de kampeerder. Het aanbod wisselt te sterk om ze in de shop op te nemen. Heb je interesse kom dan gerust eens langs in Zwolle of bel ons voor een overzicht.

Sectie
 1. Petroleum (4)
Merk
 1. Selectie verwijderen W.T. Kirkman
4 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. W.T. Kirkman No. 1 Little Champ

  W.T. Kirkman No. 1 Little Champ

  Buy
  € 25,50
  Robuuste gegalvaniseerde stormlantaarn. De W.T. Kirkman No. 1 Little Champ is de 3/4 versie van de No. 2 Champion. Qua lichtopbrengst doet hij echter niet veel onder voor zijn grotere broer. De lamp is voorzien van zwaar glas met het bekende W.T. Kirkman beeldmerk en de verbeterde WTK #201 wing-Lock brander (extreem ongevoelig voor wind). Extra roestbestendig. Incl. vultrechter.
 2. W.T. Kirkman No. 2 Champion

  W.T. Kirkman No. 2 Champion

  Buy
  € 35,50
  Robuuste gegalvaniseerde stormlantaarn, olielamp. The W.T. Kirkman No. 2 Champion heeft een "Loc-Nob" glas met het W.T. Kirkman beeldmerk. De No. 2 Champion heeft de verbeterde WTK #262 wing-Lock brander (extreem ongevoelig voor wind). Extra roestbestendig. Incl. vultrechter.
 3. W.T. Kirkman No. 2 Champion Patio

  W.T. Kirkman No. 2 Champion Patio

  Buy
  € 49,50
  Robuuste gegalvaniseerde stormlantaarn, olielamp. De W.T. Kirkman Patio versie van de No. 2 Champion heeft als accessoires een dome reflector en een adapter voor plaatsing van de lantaarn op een paaltje ( Ø 4.75 cm.). Extra roestbestendig. Incl. dome reflector, adapter en vultrechter.
 4. W.T. Kirkman No. 350 Little Giant

  W.T. Kirkman No. 350 Little Giant

  Buy
  € 26,50
  Robuuste gegalvaniseerde stormlantaarn, olielamp. De W.T. Kirkman No. 350 Little Giant heeft eenWTK #201 Wing-Lock brander en een zwaar "Loc-Nob" glas met het W.T. Kirkman beeldmerk. Extra roestbestendig. Incl. vultrechter.
4 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2019 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap