Lantaarn accessoires

Lantaarn accessoires

QVIST Outdoor Cooking is uniek in zijn aanbod lantaarn accessoires. Accessoires van petroleum druklantaarns van o.a. Aïda, Butterfly, Geniol, Heinze, Hipolito, Optimus en Petromax zijn, voor zover de lantaarnmaat overeen komt, vaak uitwisselbaar. Zoek je iets dat je hier niet vind? Mail het ons.

Artikelen 11 tot 20 van 57 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. MSR Canister Base

  MSR Canister Base

  Buy
  € 14,00
  Stabiliseert gas canisters. Geschikt voor de diverse merken.
 2. Snow Peak Lantaarnhanger M

  Snow Peak Lantaarnhanger M

  Buy
  € 12,50
  Stevige rvs lantaarnhanger. Geschikt voor smallere tentstokken.
 3. petromax filling can primer

  Primer flesje

  Buy
  € 3,50
  Druppelaar voor primer vloeistof.
 4. QVIST Outdoor Cooking Werkhandschoenen

  QVIST Werkhandschoenen

  Buy
  € 15,75

  Stoere werkhandschoenen. Ideaal voor de buitenkok. Ook bij het zwaardere kloof- en zaagwerk in het bos of op het erf onmisbaar. Biedt in de veldkeuken redelijke bescherming tegen hitte. Voor het gebruik in combinatie met Dutch Ovens, waarbij het hete gietijzer direct wordt opgepakt, adviseren wij echter onze gloves.

 5. Coleman RVS pompadapter

  Coleman RVS pompadapter

  Buy
  € 12,50
  Maakt het mogelijk om een handpomp of compressor op je lantaarn of brander aan te sluiten. De adapter vervangt de tankdop. Geschikt voor lantaarns en de meeste branders van Coleman. De adapter past niet op de twee - en drie-pits branders. Bij deze modellen is de tankdop naar de brander gericht.
 6. W.T. Kirkman Warming plate

  W.T. Kirkman Warming plate

  Buy
  € 22,50

  Niet alleen handig om een kop koffie of soep op op te warmen. Accessoire zorgt er ook voor dat de warmte beter wordt vastgehouden, waardoor de lamp een warmtebron in je tent wordt.

 7. W.T. Kirkman Reflector 14"

  W.T. Kirkman Reflector 14" - 2500

  Buy
  € 65,00
  Robuuste lantaarnreflector. De hoek van 30 graden, waaronder het scherm is gebogen, voorkomt dat de lamp z'n eigen schaduw genereert. Handgemaakt (Californië, USA). Geschikt voor de Dietz #2500 (Jupiter).
 8. W.T. Kirkman Reflector 12"

  W.T. Kirkman Reflector 12" - 80

  Buy
  € 45,00
  Robuuste lantaarnreflector. De hoek van 30 graden, waaronder het scherm is gebogen, voorkomt dat de lamp z'n eigen schaduw genereert. Handgemaakt (Californië, USA). Geschikt voor de W.T. Kirkman #2 (Champion) en Dietz #80 (Blizzard).
 9. W.T. Kirkman Reflector 11"

  W.T. Kirkman Reflector 11" - 10

  Buy
  € 45,00
  Robuuste lantaarnreflector. De hoek van 30 graden, waaronder het scherm is gebogen, voorkomt dat de lamp z'n eigen schaduw genereert. Handgemaakt (Californië, USA). Geschikt voor de Dietz #10.
 10. W.T. Kirkman Reflector 10"

  W.T. Kirkman Reflector 10"- 350

  Buy
  € 45,00
  Robuuste lantaarnreflector. De hoek van 30 graden, waaronder het scherm is gebogen, voorkomt dat de lamp z'n eigen schaduw genereert. Handgemaakt (Californië, USA). Geschikt voor W.T. Kirkman No. 350 (Little Giant) en Dietz #1 (Little Wizard).
Artikelen 11 tot 20 van 57 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2020 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap