Laternen Zubehör

Laternen Zubehör

QVIST Outdoor Cooking is uniek in zijn aanbod lantaarn accessoires. Accessoires van petroleum druklantaarns van o.a. Aïda, Butterfly, Geniol, Heinze, Hipolito, Optimus en Petromax zijn, voor zover de lantaarnmaat overeen komt, vaak uitwisselbaar. Zoek je iets dat je hier niet vind? Mail het ons.

Artikel 1 bis 10 von 33 gesamt
Pagina:
pro Seite
Liste  Gitter 
 1. UCO Topreflector flat

  UCO Topreflector flat

  Buy
  13,75 €
  Geschikt voor Windlicht en Kaarslantaarn. Reflector is eenvoudig in en uit elkaar te halen. Handig voor transport. Omgekeerde reflector kan ook als koffiefilterhouder dienst doen.
 2. QVIST Outdoor Cooking Arch Hook

  QVIST Arch Hook

  Buy
  3,25 €

  Zwart stalen lantaarn haak ( lantaarnhanger) met twee ogen voor het bevestigen aan staak of aan de wand. In drie maten; S (= 8 cm.), M (= 15 cm.) en L (= 30 cm.).

  Gebruiksvoorbeeld: De kleine haak gemonteerd op een kastanjehouten staak van 2 m. (= € 2,-). Deze hebben we ook op voorraad, maar kunnen wij helaas vanwege zijn lengte niet verzenden.

 3. QVIST Outdoor Cooking Werkhandschoenen

  QVIST Werkhandschoenen

  Buy
  15,75 €

  Stoere werkhandschoenen. Ideaal voor de buitenkok. Ook bij het zwaardere kloof- en zaagwerk in het bos of op het erf onmisbaar. Biedt in de veldkeuken redelijke bescherming tegen hitte. Voor het gebruik in combinatie met Dutch Ovens, waarbij het hete gietijzer direct wordt opgepakt, adviseren wij echter onze gloves.

 4. Radius Primer flesje

  Radius Primer flesje 02

  Buy
  13,50 €
  Blikken druppelaar voor primer vloeistof. Naast dit Radius kannetje hebben we ook verschillende modellen van Optimus en Primus.
 5. Radius Primer flesje

  Radius Primer flesje 01

  Buy
  15,50 €
  Blikken druppelaar voor primer vloeistof met blikken dop. Naast dit Radius kannetje hebben we ook verschillende modellen van Optimus en Primus.
 6. Radius Primer flesje

  Radius Primer flesje 03

  Buy
  9,50 €
  Blikken flesje voor primer vloeistof met blikken dop.
 7. W.T. Kirkman Reflector 10"

  W.T. Kirkman Reflector 10"- 76

  Buy
  45,00 €
  Robuuste lantaarnreflector. De hoek van 30 graden, waaronder het scherm is gebogen, voorkomt dat de lamp z'n eigen schaduw genereert. Handgemaakt (Californië, USA). Geschikt voor de Dietz #76 (Original).
 8. W.T. Kirkman Reflector 10"

  W.T. Kirkman Reflector 10" - 20

  Buy
  45,00 €
  Robuuste lantaarnreflector. De hoek van 30 graden, waaronder het scherm is gebogen, voorkomt dat de lamp z'n eigen schaduw genereert. Handgemaakt (Californië, USA). Geschikt voor W.T. Kirkman No. 1 (Little Champ) en Dietz #20 (Junior)
 9. W.T. Kirkman Reflector 10"

  W.T. Kirkman Reflector 10" - 30

  Buy
  45,00 €
  Robuuste lantaarnreflector. De hoek van 30 graden, waaronder het scherm is gebogen, voorkomt dat de lamp z'n eigen schaduw genereert. Handgemaakt (Californië, USA). Geschikt voor Dietz #30
 10. W.T. Kirkman Reflector 10"

  W.T. Kirkman Reflector 10"- 350

  Buy
  45,00 €
  Robuuste lantaarnreflector. De hoek van 30 graden, waaronder het scherm is gebogen, voorkomt dat de lamp z'n eigen schaduw genereert. Handgemaakt (Californië, USA). Geschikt voor W.T. Kirkman No. 350 (Little Giant) en Dietz #1 (Little Wizard).
Artikel 1 bis 10 von 33 gesamt
Pagina:
pro Seite
Liste  Gitter 

Sicher Einkaufen

Warenkorb

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Produkte vergleichen

Es ist kein Artikel zum Vergleichen vorhanden.

Leave no Trace

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap