Branders

Branders

QVIST Outdoor Cooking biedt de buitenkok een uniek assortiment branders die gebruik maken van alle beschikbare brandstoffen. Wat brandstofgebruik betreft zijn we zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden dit verder te verduurzamen. Houtbranders vind je in de categorie "Houtvuur". Ben je op zoek naar een goede occasion of klassieker? Lees dan verder.

We hebben een voortdurend wisselend aanbod van vintage (gebruikte modellen) branders. Het gaat dan o.a. om voor verzamelaars interessante modellen, maar ook om goedkope brandertjes voor de startende kampeerder. Op het moment hebben we onder andere Amerikaanse branders uit de 50's en 60's, een aantal petroleum tweepitters (1991) uit het Zweedse leger, een Phoebus 625, Phoebus 725, Optimus 99, Optimus 9 Halmia, Optimus 80, Primus 71 en Radius 19 staan. Binnenkort vindt je ze onder ' Vintage Stoves'. Heb je interesse kom dan gerust eens langs in Zwolle.

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Optimus Climber

  Optimus Climber 123R

  Buy
  € 114,50
  Een zeer compacte benzinebrander. Echte klassieker; Golden Oldie. Wordt inclusief pannetje geleverd.
 2. Optimus Nova

  Optimus Nova

  Buy
  € 159,50
  Deze brander heeft zeer goede specificaties en heeft dan ook veel prijzen gewonnen. Incl. fuel bottle (0,4 l), pomp, windscherm, foudraal en magic cleaning needle.
 3. Optimus Nova plus

  Optimus Nova+

  Buy
  € 164,50
  Robuustere uitvoering van de Nova. Maakt hem geschikt voor grotere pannen. Regeling is van brander naar fuel bottle gegaan. Incl. fuel bottle (0,4 l), pomp, windscherm, foudraal en magic cleaning needle.
 4. Optimus Polaris OptiFuel

  Optimus Polaris OptiFuel

  Buy

  Normale prijs: € 195,50

  Speciale prijs € 184,50

  De all-rounder van Optimus die zonder de brander aan te passen (van sproeier verwisselen) de grootst mogelijke variëteit aan brandstoffen aan kan: gas, benzine, petroleum en diesel. Biedt dus een maximum aan flexibiliteit en de vertrouwde kookprestaties. Geïntegreerde 'Magic' cleaning needle maakt schoonmaken van de sproeier eenvoudig, zelfs tijdens het koken. De robuuste aluminium pomp staat garant voor veiligheid. Brander bespaart o.a. brandstof door de korte opwarmtijd. Speciale constructie maakt het mogelijk zonder aanpassingen zowel vloeistof als gas toe te passen. Mooie combinatie met adapter voor de Trangia stoomkoker.
 5. Optimus Polaris OptiFuel Tactical

  Optimus Polaris OptiFuel TACTICAL

  Buy
  € 195,50
  De all-rounder van Optimus in Tactical uitvoering. Zonder de brander aan te passen (van sproeier verwisselen) geschikt voor de grootst mogelijke variëteit aan brandstoffen aan kan: gas, benzine, petroleum en diesel. Biedt dus een maximum aan flexibiliteit en de vertrouwde kookprestaties. Geïntegreerde 'Magic' cleaning needle maakt schoonmaken van de sproeier eenvoudig, zelfs tijdens het koken. De robuuste aluminium pomp staat garant voor veiligheid. Brander bespaart o.a. brandstof door de korte opwarmtijd. Speciale constructie maakt het mogelijk zonder aanpassingen zowel vloeistof als gas toe te passen. Mooie combinatie met adapter voor de Trangia stoomkoker.
 6. Optimus 00 Army

  Optimus 00 Army

  Buy
  € 150,00
  Mooie compacte petroleumbrander in opbergtrommel. Voor de liefhebbers van de traditionele éénpitter.
 7. Optimus 00

  Optimus 00 F

  Buy
  € 125,00
  Mooie compacte petroleumbrander. Voor de liefhebbers van de traditionele éénpitter.
 8. kokutrusting 10 / S

  Optimus M8210-111000

  Buy
  € 155,00
  Zweedse 10 persoons veldkeuken ( Kokutrustning 10 / S). Zware Optimus brander (afgeleid van de Optimus 154), pannen en kookgerei met spiritusfles in een robuuste koffer.
 9. Optimus 510

  Optimus 510

  Buy
  € 665,00
  Veelgezochtte robuuste vierpitter. Petroleumbrander compleet met in spirituskannetje en sleutel. Voor de liefhebbers van de traditionele petroleumbrander.
 10. Ultima Naltio 1

  QVIST Ultima Naltio 1

  Buy

  Selecteer onderdelen

  Sinds beginjaren 80 van de vorige eeuw is de KAP Arctic de brander voor de Globetrotter die door klimaat en beschikbaarheid van brandstof vaak wordt beproefd. Met onze adapters en branderkop bouw je een brander die de KAP Arctic zeer dicht benadert. Bekijk hem in ons centre en lees er meer over op Ultima Naltio!

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2020 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap