Branders

Branders

QVIST Outdoor Cooking biedt de buitenkok een uniek assortiment branders die gebruik maken van alle beschikbare brandstoffen. Wat brandstofgebruik betreft zijn we zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden dit verder te verduurzamen. Houtbranders vind je in de categorie "Houtvuur". Ben je op zoek naar een goede occasion of klassieker? Lees dan verder.

We hebben een voortdurend wisselend aanbod van vintage (gebruikte modellen) branders. Het gaat dan o.a. om voor verzamelaars interessante modellen, maar ook om goedkope brandertjes voor de startende kampeerder. Op het moment hebben we onder andere Amerikaanse branders uit de 50's en 60's, een aantal petroleum tweepitters (1991) uit het Zweedse leger, een Phoebus 625, Phoebus 725, Optimus 99, Optimus 9 Halmia, Optimus 80, Primus 71 en Radius 19 staan. Binnenkort vindt je ze onder ' Vintage Stoves'. Heb je interesse kom dan gerust eens langs in Zwolle.

4 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Radius 340

  Radius 340 bagged

  Buy
  € 59,50
  Mooie klassieke spiritus / alcoholbrander compleet met doos, onderdelen en gereedschap. Functionele brander. Ook mooi als heater of stove te gebruiken.
 2. Radius 39

  Radius 39

  Buy
  € 285,00
  Robuuste éénpitter. Petroleumbrander compleet met in spirituskannetje, sleutel en onderdelen. Voor de liefhebbers van de traditionele éénpitter.
 3. Radius 21

  Radius 21

  Buy
  € 150,00
  Petroleumbrander compleet met in spirituskannetje, sleutel en onderdelen in metalen box. Voor de liefhebbers van de traditionele éénpitter. Komt direct uit leger depot. Oppervlakkige aanslag door decennia lange opslag verdwijnt na een goede TLC beurt.
 4. Radius 21

  Radius 21

  Buy
  € 250,00
  Traditionele petroleumbrander compleet met spirituskannetje, sleutel, onderdelen en papieren. In metalen trommel van Primus. Ongebruikt. Gesealed onder beschermende atmosfeer. Voor de liefhebbers van de traditionele éénpitter.
4 artikel(en)
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2021 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap