Branders

Branders

QVIST Outdoor Cooking biedt de buitenkok een uniek assortiment branders die gebruik maken van alle beschikbare brandstoffen. Wat brandstofgebruik betreft zijn we zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden dit verder te verduurzamen. Houtbranders vind je in de categorie "Houtvuur". Ben je op zoek naar een goede occasion of klassieker? Lees dan verder.

We hebben een voortdurend wisselend aanbod van vintage (gebruikte modellen) branders. Het gaat dan o.a. om voor verzamelaars interessante modellen, maar ook om goedkope brandertjes voor de startende kampeerder. Op het moment hebben we onder andere Amerikaanse branders uit de 50's en 60's, een aantal petroleum tweepitters (1991) uit het Zweedse leger, een Phoebus 625, Phoebus 725, Optimus 99, Optimus 9 Halmia, Optimus 80, Primus 71 en Radius 19 staan. Binnenkort vindt je ze onder ' Vintage Stoves'. Heb je interesse kom dan gerust eens langs in Zwolle.

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Primus 210 Chrome

  Primus 210 Chrome

  Buy
  € 135,00
  Verchroomd messing Primus petroleum brander in metalen box met windscherm. Komt direct uit leger depot.
 2. Primus 210 Chrome

  Primus 210 Chrome

  Buy
  € 165,00
  Verchroomd messing Primus petroleum brander in metalen box met windscherm. Komt direct uit leger depot. Aanslag door decennia lange opslag verdwijnt na een goede TLC beurt.
 3. Primus MultiFuel EX

  Primus MultiFuel EX

  Buy
  € 149,95
  Veelzijdige brander kan de meeste brandstoffen aan. Wordt kompleet geleverd. Inclusief Fuel bottle.
 4. Primus OmniFuel 2

  Primus OmniFuel 2

  Buy

  Normale prijs: € 209,95

  Speciale prijs € 187,50

  De opvolger van de legendarisch Primus OmniFuel de OmniFuel 2. Brandt op gas, benzine, petroleum en diesel. Wordt compleet geleverd.
 5. Primus OmniLite

  Primus OmniLite Ti

  Buy

  Normale prijs: € 239,50

  Speciale prijs € 199,50

  De veelzijdigste brander van Primus. Lichter en compacter dan de Primus Omnifuel. Brandt op gas, benzine, petroleum en diesel. Wordt compleet geleverd. Inclusief fuel bottle. Met apart verkrijgbare silencer brandt de stove op gas en benzine bijna geruisloos.
 6. Ultima Naltio 2

  QVIST Ultima Naltio 2

  Buy

  Selecteer onderdelen

  Sinds beginjaren 80 van de vorige eeuw is de KAP Arctic de brander voor de Globetrotter die door klimaat en beschikbaarheid van brandstof vaak wordt beproefd. Met onze adapters en branderkop bouw je een brander die de KAP Arctic zeer dicht benadert. Bekijk hem in ons centre en lees er meer over op Ultima Naltio!

 7. Primus Technotrail Kit

  Primus Technotrail Tactical Kit

  Buy
  € 59,95
  Mooi compact gasbrandertje met 1 l. Trek Kettle, koekenpannetje en foedraal. CE gekeurd. Mooi setje voor bushcrafting en dag / weekend trips.
 8. Primus Atle

  Primus Atle

  Buy
  € 159,50
  Robuuste tweepitter. RVS / gepoedercoat staal. Naar keuze met connector – reduceerventiel voor Primus gasflessen (Scandinavië) of universeel (Nederland en rest Europa). CE gekeurd.
 9. Primus Onja

  Primus Onja

  Buy
  € 124,50
  Onja; koken met stijl. Ideale brander niet alleen voor je vakantie maar ook voor een picknick in het park, een weekendje weg of etentje met vrienden. Uitgeklapt heb je stabiele twee-pits brander met windscherm. De eiken bovenzijde is handig als snijplank en presenteerblad. Geschikt voor de gas cannisters van Primus, Optimus, Coleman en MSR (100 g., 230 g. of 450 g.).
 10. Primus MIMER Duo

  Primus MIMER Duo

  Buy
  € 28,50
  2.800 Watt. Inclusief gastankje geleverd. CE gekeurd.
Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2021 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap