Stoves

Stoves

QVIST Outdoor Cooking biedt de buitenkok een uniek assortiment branders die gebruik maken van alle beschikbare brandstoffen. Wat brandstofgebruik betreft zijn we zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden dit verder te verduurzamen. Houtbranders vind je in de categorie "Houtvuur". Ben je op zoek naar een goede occasion of klassieker? Lees dan verder.

We hebben een voortdurend wisselend aanbod van vintage (gebruikte modellen) branders. Het gaat dan o.a. om voor verzamelaars interessante modellen, maar ook om goedkope brandertjes voor de startende kampeerder. Op het moment hebben we onder andere Amerikaanse branders uit de 50's en 60's, een aantal petroleum tweepitters (1991) uit het Zweedse leger, een Phoebus 625, Phoebus 725, Optimus 99, Optimus 9 Halmia, Optimus 80, Primus 71 en Radius 19 staan. Binnenkort vindt je ze onder ' Vintage Stoves'. Heb je interesse kom dan gerust eens langs in Zwolle.

Category
 1. Remove This Item Custom Build Stoves
Brand
 1. Optimus (1)
 2. Primus (1)
 3. QVIST (2)
2 Item(s)
per page
List  Grid 
 1. Ultima Naltio 2

  QVIST Ultima Naltio 2

  Buy

  Select spare part(s)

  Sinds beginjaren 80 van de vorige eeuw is de KAP Arctic de brander voor de Globetrotter die door klimaat en beschikbaarheid van brandstof vaak wordt beproefd. Met onze adapters en branderkop bouw je een brander die de KAP Arctic zeer dicht benadert. Bekijk hem in ons centre en lees er meer over op Ultima Naltio!

 2. QVIST Outdoor Cooking MultiFuel Q4T

  QVIST MultiFuel Q4T

  Buy
  €159.95
  Custom Build MultiFuel brander voor de Trangia kooksets. Op basis van Optimus Nova. Wordt met pomp, magic key en Fuel bottle geleverd. Blinkt uit in capaciteit en fijnregeling. Exclusief Trangia kookset.
2 Item(s)
per page
List  Grid 

Safe Shopping

My Cart

You have no items in your shopping cart.

Compare Products

You have no items to compare.

Leave no Trace

© 2003 - 2024 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap