Sets

Sets

De Muurikka Outdoor Bakplaat of grillpan is een legende in Scandinavië. Hele volksstammen hebben er tijdens de lange zomeravonden worstjes op geroosterd en pannenkoeken op gebakken.

Tegenwoordig biedt Muurikka een breed assortiment pannen, ketels, kookgerei en accessoires voor de outdoor kok. Naast de grillpan voor boven het vuur, kwamen er rookovens en gasbranders om ook in de achtertuin en zelfs op het balkon de Muurikka te kunnen gebruiken. Er is zelfs een elektrische variant. De Tesla onder de kookvuren (gebruik groene stroom voor het fijnste resultaat).
De verschillende branders kom je ook in de 'Buitenkeuken' tegen. Dit zijn veelzijdige units, waarop je rondom het huis, in de tuin, balkon of op het terras, je maaltijd kunt koken. En ga je op pad dan neem je de Muurikka van je 'Buitenkeuken' mee om er bij je tent je maaltje op te bereiden. Ook de 'Buitenkeuken' past bij het basis idee van Muurikka; mensen bij elkaar brengen om gezamelijk bij het vuur te genieten van een heerlijke maaltijd.

Binnenkort zullen we ook Muurikka recepten opnemen in ons Buitenkookboek. Tot die tijd vind je hier een aantal recepten.

5 Artikel
pro Seite
Liste  Gitter 
 1. MUURIKKA Set 100

  MUURIKKA Set 100

  Buy
  999,00 €
  Bereid vis, vlees en groenten, bak plat brood direct boven het open vuur op deze enorme outdoor grillplaat of Muurikka, want merknaam werd soortnaam. De grillplaat (diameter 100 cm.) staat op drie afneembare hoge poten. Ideaal voor Outdoor Catering. Voor dit artikel geldt een toeslag op de verzendkosten. Selecteer pallettransport wanneer je wilt dat we dit artikel verzenden.
 2. MUURIKKA Set 48

  MUURIKKA Set 48

  Buy
  165,50 €
  De Muurikka 48 set bestaat uit een Muurikka brander D-300 hoog, een Muurikka 48 cm. outdoor grillplaat met tas en een tube Lard.
 3. MUURIKKA Set 58

  MUURIKKA Set 58

  Buy
  249,50 €
  De Muurikka set 58 bestaat uit de Muurikka brander D-400 hoog, een Muurikka 58 cm outdoor bakplaat met tas en een tube Lard.
 4. MUURIKKA Set 58

  MUURIKKA Set 78

  Buy
  330,00 €
  De Muurikka set 78 bestaat uit de Muurikka brander D-500 hoog, een Muurikka 78 cm outdoor bakplaat met tas en een tube Lard.
 5. MUURIKKA Wok set

  MUURIKKA Wok set

  Buy
  211,00 €
  De Muurikka wokset bestaat uit de Muurikka brander D-300 hoog, een wok met hoes en een tube Lard.
5 Artikel
pro Seite
Liste  Gitter 

Sicher Einkaufen

Warenkorb

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Produkte vergleichen

Es ist kein Artikel zum Vergleichen vorhanden.

Leave no Trace

© 2003 - 2021 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap