Meubilair

Artikelen 1 tot 10 van 32 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Nigor Flycatcher M

  Spatz Flycatcher M

  Buy
  € 86,50
  Door de comfortabele vorm en het technisch ontwerp maakt de NIGOR® Flycatcher een stoere stoel voor iedereen die liever buiten is dan binnen. Van de tuin naar het strand en van de camping tot reizend onderweg; vouw ‘m op, berg weg, neem mee en geniet ervan! Gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, het frame is gemaakt van blank gelakt Duits beukenhout en de zitting van 100% katoen canvas. Pakmaat slechts 85 x 15 x 6 cm..
 2. Nigor Sandpiper S

  Spatz Sandpiper S

  Buy
  € 119,95
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 35 cm en een tafelblad van 52 x 42 cm geschikt als bijzettafel of om vanaf de grond of een lage stoel aan te zitten. De tafel weegt slechts 4000 gram en heeft een zeer klein pakvolume.
 3. Nigor Sandpiper M

  Spatz Sandpiper M

  Buy
  € 159,95
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 43 cm en een riant tafelblad van 90 x 60 cm geschikt als bijzettafel of om vanaf de grond of een lage stoel met meerdere mensen aan te zitten. De tafel weegt 7400 gram en heeft een klein pakvolume.
 4. QVIST TravelChair

  QVIST TravelChair

  Buy
  € 26,50
  Compacte lichtgewicht stoel. Zitoppervlak 40 x 40 cm. Leuninghoogte 37 cm. Zithoog 37 cm. Pakmaat: 74 x 16 x 16 cm. Gewicht 2 kg.
 5. QVIST TravelChair Comfort
 6. QVIST Kampeerzitje Trail

  QVIST Kampeerzitje Trail

  Buy
  € 12,50
  Compacte lichtgewicht zitje. Leuninghoogte 40 cm. Ideaal voor in de kano.
 7. QVIST Kampeerzitje PickNick

  QVIST Kampeerzitje PickNick

  Buy
  € 32,50
  Mooi vormgegeven comfortabele stoel voor tuin, park , camping en strand. Zithoogte 24 cm. Incl. afneembaar hoofdkussen en draagband. Ideaal voor picknick.
 8. Coghlan's Vouwstoel

  Coghlan's Vouwstoel

  Buy
  € 15,95
  Handig vouwstoeltje met zeer kleine pakmaat
 9. Nigor Sandpiper L

  Spatz Sandpiper L

  Buy
  € 179,95
  Door het gebruik van duurzame natuurlijke materialen zit je met de NIGOR® Sandpiper midden in de natuur. De tafel kan overal in een handomdraai neergezet worden. Of je deze solide tafel nu in de achtertuin, op het strand, in het bos of de camping wilt gebruiken: deze tafel is niet alleen handig, hij is ook nog eens ontzettend mooi. Met een hoogte van 71 cm en een riant tafelblad van 90 x 60 cm geschikt om met een hogere stoel met meerdere mensen aan te zitten. De tafel heeft een klein pakvolume en een handige draagtas.
 10. Primus SeatRest L

  Primus SeatRest L

  Buy
  € 9,95
  Pakmaat: 20 x 7 cm. Gewicht 135 g.
Artikelen 1 tot 10 van 32 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2023 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap