Tentkachels

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Helsport tentkachel

  HELSPORT Tentkachel

  Buy

  Normale prijs: € 499,00

  Speciale prijs € 375,00

  Vouwt voor transport compact op. Voorzien van vonkvanger. Pijpdelen passen voor transport in kachel. De kachel biedt voldoende ruimte om er ook op te koken. Geschikt tot tentmaat 12 – 14. Tot het eind van het jaar voor deze actieprijs!
 2. GStove Fireproof Mat

  GStove Fireproof Mat

  Buy
  € 52,50
  Beschermernd kleed voor onder de kachel.

 3. GStove Pipe Oven

  GStove Pipe Oven

  Buy
  € 110,00
  Geschikt voor alle Gstove kachels. Simpel te plaatsen door een pijpdeel te vervangen. De hitte van de pijp gaat rondom, wat voor een perfect resultaat zorgt. Plaats de oven op de gewenste hoogte afhankelijk van hoe hard de kachel gewoonlijk brandt. Wij raden aan het tweede of derde pijpdeel hiervoor te gebruiken. Incl. 3 roosters.
 4. GStove Demper

  GStove Demper

  Buy
  € 29,75
  De demper is uitwisselbaar met een pijpdeel en dus eenvoudig op je kachel te plaatsen. Verhoogt de effectiviteit van je kachel en biedt de mogelijkheid het vuur te temperen.

 5. GStove Pijp 37

  GStove Pijp 37

  Buy
  € 15,00
  Standaard pijpdelen, waarmee je de pijp naar wens kunt verlengen.
 6. GStove Droger

  GStove Droger

  Buy
  € 42,50
  Droog je natte kleren en zorg voor warme sokken in de ochtend. Anderen gebruiken hem als 'organizer' 101 dingen die anders door de tent slingeren.
 7. GStove Tas

  GStove Tas

  Buy
  € 49,75
  Flinke tas met verstevigde bodem voor transport van je Gstove. Met extra buitenvakken voor eventuele accessoires. Inclusief stevige draagbanden en schouderriem.
 8. GStove Dakdoorvoer

  GStove Dakdoorvoer

  Buy
  € 59,75
  Dakdoorvoer met een mooie lengte van 50 cm. waarmee je de hete pijp veilig door je lavvo en tipi naar buiten leidt.
 9. GStove Vonkenvanger

  GStove Vonkenvanger

  Buy
  € 29,75
  De vonkenvanger voorkomt dat er brandend materiaal de schoorsteen verlaat dat je tent kan beschadigen. Hij heeft drie stormankers waarmee je de schoorsteen bij extreem weer kunt vastzetten. Bij een lavvo of tipi is dit door het hoge bevestigingspunt over het algemeen niet nodig. We raden je aan de vonkenvanger om de dag schoon te maken. Zo voorkom je dat de 5 mm. openingen dichtslibben.
 10. GStove Heat XL Stove Plus

  GStove Heat Stove Plus XL

  Buy
  € 444,50
  De G-Stove Heat Stove Plus XL is de kachel voor de ervaren outdoorliefhebber met behoefte aan een beperkt pakgewicht & -volume, meer ruimte voor hout en een langere brandtijd om ook koudste nachten warm door te komen. Mooie kachel voor de grotere tenten (Helsport Valhall & Varanger 12-14 en kleiner). Voordelen van de XL versie zijn de ruimere droogrekjes en meer kookruimte, terwijl de brander nog steeds compact is mee te nemen. Plus versie, dus met zicht op de vlammen door deur met hitteglas. De deuropening is net geen 13 cm. De poothoogte (10 cm.) kan je met accessoire verhogen tot 30 cm.. De volledige info vind je in de pdf hieronder.

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2020 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap