Snow Peak

"It is a great honor to experience and enjoy the richness of nature, finding that when we experience the natural world we find happiness and a sense of fulfillment."

Het verhaal van Snow Peak begon in 1958, toen Yukio Yamai, een bevlogen bergbeklimmer de knoop doorhaakte en zijn onvrede over de kwaliteit van beschikbare outdoor materialen omzette in een drive om aan te tonen dat het veel beter kan. Het ontbrak naar zijn mening aan producten die bijdragen aan een pure natuurbeleving tijdens je trektochten. Sterker nog wat er was deed afbreuk aan deze beleving. Om die reden startte hij Snow Peak. Hij ging terug naar de basis en zocht naar de synergie tussen duurzaamheid, vormgeving en gebruiksgemak.

Yukio Yamai werkte en leefde in Sanjo City, Chetsu regio in het gewest Niigata. De stad staat bekent als 'hardware town'. Een bergketen met sneeuwbedekte pieken vormen de natuurlijke grens tussen het gewest Niigata en Fukushima. De vallei wordt door visrijke stromen en rivieren, die hun weg naar de Japanse zee zoeken, doorkruisd.
De overdadige natuur is de bron voor de interesse in het buitenleven voor de mensen die hier wonen en werken. Het is ook de plek die Yukio inspireerde en tot op de dag van vandaag de plek die Snow Peak inspireert in hun streven naar volkomen perfectie in vormgeving, gebruiksgemak en duurzaamheid. Snow Peak bewijst al jaren dat deze drie goed samengaan. Met haar producten zet zij aan tot een duurame natuurbeleving en gaat er vanuit dat haar producten meer dan één kampeerleven mee gaan.

Dit wordt ook mooi geïllustreerd door wat wij regelmatig in ons Outdoor Cooking Centre horen;" Wij gebruiken liever eerst één of twee seizoenen de materialen van vrienden om vervolgens bijv. een tafel van Snow Peak te kopen dan dat we de eerste de beste tafel kopen die misschien twee of drie seizoenen meegaat ."

Ons assortiment 2019 staat nu online. Ben je op zoek naar SnowPeak items die je niet in ons overzicht ziet staan of niet op voorraad zijn? Geef het door! We kunnen je de prijs noemen en desgewenst voor je bestellen. SnowPeak belevert ons 4x per jaar.

Artikelen 21 tot 30 van 122 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Snow Peak Pack & Carry Fireplace L SET

  Snow Peak PACK & CARRY FIREPLACE KIT L

  Buy
  € 324,00
  Starter set van Fireplace L. Hiermee kan je overal aan de slag. Voor diegene waarvoor gewicht niet direct en probleem is.
 2. Snow Peak Pack & Carry Fireplace Grill Bridge L

  Snow Peak Pack & Carry Fireplace Grill Bridge L

  Buy
  € 39,50
  Drager voor de verschillende accessoires van de Fire box. Accessoires beslaan volledige oppervlak (1:1) of de helft (1:2). Twee 1:2 accessoires passen tegelijkertijd op de grill bridge
 3. Snow Peak Field Oven CS-390

  Snow Peak Field Oven

  Buy
  € 298,50
  Compacte oven voor boven de grootste Snow Peak Fire Place (ST-032). The new accessory for the Pack & Carry Fireplace is an attachment to convert our beloved collapsible fireplace into a fully functional oven. Features compact storage and a ceramic tray for cooking bread, pie and even pizza.
 4. Snow Peak Pack & Carry Fireplace Grill Nets ST-032MA
 5. Snow Peak Grill Plate Half Deep depth S-029HD
 6. Snow Peak Cast Iron Griddle Half GR-015
 7. Snow Peak Pack & Carry Fireplace Grill RVS Half PRO S-029HA
 8. Snow Peak Pack & Carry Fireplace Cast Iron Coal Bed ST-032S
 9. Snow Peak Pack & Carry Fireplace Base Plate ST-032BP
 10. Snow Peak Fireplace Base plate stand ST-032BS

  Snow Peak Fireplace Base plate stand L

  Buy
  € 37,50
  Snow Peak Fireplace Base plate stand is een standaard die als een extra 10 cm barriere dient tussen de hete kolen en de grond. Ook handig als voet voor een gehalveerde 216 l. drum.
Artikelen 21 tot 30 van 122 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2020 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap