Snow Peak

"It is a great honor to experience and enjoy the richness of nature, finding that when we experience the natural world we find happiness and a sense of fulfillment."

Het verhaal van Snow Peak begon in 1958, toen Yukio Yamai, een bevlogen bergbeklimmer de knoop doorhaakte en zijn onvrede over de kwaliteit van beschikbare outdoor materialen omzette in een drive om aan te tonen dat het veel beter kan. Het ontbrak naar zijn mening aan producten die bijdragen aan een pure natuurbeleving tijdens je trektochten. Sterker nog wat er was deed afbreuk aan deze beleving. Om die reden startte hij Snow Peak. Hij ging terug naar de basis en zocht naar de synergie tussen duurzaamheid, vormgeving en gebruiksgemak.

Yukio Yamai werkte en leefde in Sanjo City, Chetsu regio in het gewest Niigata. De stad staat bekent als 'hardware town'. Een bergketen met sneeuwbedekte pieken vormen de natuurlijke grens tussen het gewest Niigata en Fukushima. De vallei wordt door visrijke stromen en rivieren, die hun weg naar de Japanse zee zoeken, doorkruisd.
De overdadige natuur is de bron voor de interesse in het buitenleven voor de mensen die hier wonen en werken. Het is ook de plek die Yukio inspireerde en tot op de dag van vandaag de plek die Snow Peak inspireert in hun streven naar volkomen perfectie in vormgeving, gebruiksgemak en duurzaamheid. Snow Peak bewijst al jaren dat deze drie goed samengaan. Met haar producten zet zij aan tot een duurame natuurbeleving en gaat er vanuit dat haar producten meer dan één kampeerleven mee gaan.

Dit wordt ook mooi geïllustreerd door wat wij regelmatig in ons Outdoor Cooking Centre horen;" Wij gebruiken liever eerst één of twee seizoenen de materialen van vrienden om vervolgens bijv. een tafel van Snow Peak te kopen dan dat we de eerste de beste tafel kopen die misschien twee of drie seizoenen meegaat ."

Ons assortiment 2019 staat nu online. Ben je op zoek naar SnowPeak items die je niet in ons overzicht ziet staan of niet op voorraad zijn? Geef het door! We kunnen je de prijs noemen en desgewenst voor je bestellen. SnowPeak belevert ons 4x per jaar.

Artikelen 11 tot 20 van 122 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Snow Peak Japanese Iron Dutch Oven 28 Stand

  Snow Peak Japanese Iron Dutch Oven 28 Stand

  Buy
  € 23,25
  Stevige trivet van zwaar rvs. Dient drie doelen; handig voor het veilig en schoon wegleggen van het hete deksel, biedt de mogelijkheid het deksel als koekenpan te gebruiken en wordt in de DO gebruikt om bijvoorbeeld een bakblik of –plaat van de bodem te houden.
 2. Snow Peak Charcoal Starter

  Snow Peak Charcoal Starter

  Buy
  € 164,50
  Uit de kluiten gewassen starter voor briketten houtskool. Klapt voor transport handig samen.
 3. Snow Peak Gloves

  Snow Peak Gloves

  Buy
  € 64,50
  Rundleren handschoenen maken je SnowPeak kampvuur set kompleet.
 4. Snow Peak Caldero

  Snow Peak Caldero

  Buy
  € 169,95
  The Aluminum Caldero is one of Snow Peak's largest pieces of camping cookware. At more than 6-liters capacity, the Caldero will help you easily prepare a family-sized chili, soup or casserole.
 5. Snow Peak Field Cooker PRO

  Snow Peak Field Cooker PRO

  Buy
  € 375,00
  The Field Cooker Pro provides various cooking options for the outdoors or at home. The Field Cooker Pro is perfect for frying or baking.
 6. Snow Peak Tamago pan

  Snow Peak Tamago pan

  Buy
  € 95,50
  The Tamago Pan is a magical pan for cooking a delicious omelet e.g..
 7. Snow Peak Tramezzino

  Snow Peak Tramezzino

  Buy
  € 82,50
  Tramezzino is the Italian word for "sandwich." This Italian name is appropriate for this amazing cooker perfectly made for making gourmet toasted sandwiches, among other things, on your next camping trip.
 8. Snow Peak Men's cotton cap
 9. Snow Peak Noasobi Bandana

  Snow Peak Noasobi Bandana

  Buy
  This bandana is inspired by the Southwest American Inca patterns. Made of 100% cotton, woven and dyed in Japan.
 10. Snow Peak Pack & Carry Fireplace ST-032

  Snow Peak Pack & Carry Fireplace L

  Buy
  € 189,00
  Mooi, robuust, vormgegeven rvs vuurschaal. De Fireplace is met verschillende accessoires verder uit te breiden. Zeer compacte open vuur kook unit die in combinatie met Dutch Oven is te gebruiken.
Artikelen 11 tot 20 van 122 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2020 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap