Optimus

Optimus is van origine een Zweeds bedrijf en maakt al meer dan een eeuw branders. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1899 ontwikkelt en verbetert Optimus haar producten om te voldoen aan de eisen van gebruikers over de gehele wereld. Daarbij staan kernwoorden als mobiliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en bedieningsgemak hoog in het vaandel. Maar tegelijkertijd weet Optimus als geen ander dat de tijd dat een brander gebruikt wordt tevens de tijd is om even tot rust te komen, te genieten van de omgeving en nieuwe krachten op te doen. Sinds eind 2007 vormt het Zweedse Optimus onderdeel van de Zwitserse Katadyn Group.

Alhoewel Optimus het pad van multifuel branders lijkt te hebben verlaten hebben ze op dit vlak  nog steeds een aantal topproducten in haar assortiment. Je kunt bij ons trouwens ook terecht voor een zeer uitgebreid assortiment onderdelen en accessoires van historische en courante branders en lantaarns.

Artikelen 11 tot 20 van 168 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 
 1. Optimus Crux

  Optimus Crux

  Buy
  € 49,50
  Mooi compact gasbrandertje. Past op de verschillende ventielgasbusjes.
 2. Optimus Crux Lite

  Optimus Crux Lite

  Buy
  € 42,95
  Licht gasbrandertje. Past op de verschillende ventielgasbusjes.
 3. Optimus Crux Weekend HE kooksysteem

  Optimus Crux Weekend HE kooksysteem

  Buy
  € 84,50
  Driedelige hard anodized aluminium pannenset incl. Crux gasbrander. Het combineert de Crux brander met de Weekend HE Cook set. De Crux Weekend HE is groter dan het Terra Weekend kooksysteem en biedt dan ook genoeg ruimte voor een groter gasblik (230 g.).
 4. Crux Lite Solo kooksysteem

  Optimus Crux Lite Solo kooksysteem

  Buy
  € 64,50
  Driedelige hard anodized aluminium pannenset incl. Crux gasbrander. De Crux Lite Solo biedt ruimte voor brander, spork en een groter gasblik (110 g.).
 5. Optimus Vega

  Optimus Vega

  Buy
  € 87,95
  De Optimus Vega is een hoogrendement lichtgewicht gasbrander met een geïntegreerde 4-seizoenenfunctie; wanneer er gekookt wordt onder 0°C of als er meer vermogen noodzakelijk is, kan het gastankje eenvoudig worden omgekeerd. Het gas verbrand dan in vloeibare vorm. De pootjes zijn gecombineerd met de behuizing van de gaskraan. Voordeel is verder dat de Vega een zeer laag zwaartepunt heeft, wat de stabiliteit en windbestendigheid ten goede komt.
 6. Optimus Elektra FE Cook System

  Optimus Elektra FE Cook System

  Buy
  € 87,50
  Het Optimus Elektra FE (Fuel Efficient) cook system doet zijn naam eer aan, want het levert een flink vermogen tegen een laag brandstofgebruik. Het Optimus Elektra FE cook system bestaat uit de Crux Lite, een heat exchange pot met deksel, een windscherm en een piëzo ontsteker. Dankzij zijn compacte bouw is het Optimus Elektra FE cook system ideaal voor een 'daypack' en fietskampeerders.
 7. Optimus Gemini

  Optimus Gemini

  Buy
  € 179,50
  The multiple award-winning OPTIMUS Gemini Double Burner impresses with high performance, minimal weight and extremely compact design.
 8. Optimus 930

  Optimus Cl 930

  Buy
  € 235,00
  Mooie klassieke verchroomd messing lantaarn. Gaat om lantaarns uit het Zweedse leger. Aangeboden lantaarns zijn in mooie staat. Er is er echter niet één gelijk. Bij 'Vintage' adviseren we langs te komen om te zien wat je koopt.
 9. Optimus Bestekset Ti / 3 delig

  Optimus Bestekset Ti / 3 delig

  Buy
  € 24,50
  Titanium vork, lepel en mes. Licht en vormvast. Bijeengehouden door karabiner. Gewicht: 51 g.
 10. Optimus Bestekset Ti / 2 delig

  Optimus Bestekset Ti / 2 delig

  Buy
  € 20,50
  Titanium vork en lepel. Licht en vormvast. Bijeengehouden door karabiner. Gewicht: 33 g.
Artikelen 11 tot 20 van 168 in totaal
Pagina:
per pagina
Lijst  Tabel 

© 2003 - 2022 Outdoor Cooking. All Rights Reserved. | Sitemap